Nieuw

Bloederig Duitsland: Weer twee mesdoden

Er loopt een groeiend bloedspoor door Duitsland, het land zakt in geweld en de dames en heren in de Bondsdag geven er geen barst om. Vandaag weer twee horrorberichten:

In Blieskastel in het Saarland overleed op donderdagavond een 35-jarige man na een steekwond. In een woning op de Saargemünder Strasse brak een geschil uit tussen twee broers van 35 en 21 jaar en een andere 31-jarige man, meldde de politie op vrijdag. Volgens eerdere bevindingen raakte de verdachte op de plaats van het misdrijf in een verbaal geschil met zijn vriendin als gevolg van relatieproblemen.

Later kwamen de twee broers naar het appartement, waar de fysieke ruzie plaatsvond in het trappenhuis. De verdachte stak de 35-jarige met een mes neer en raakte deze dodelijk gewond.

Beide personen hebben ook verwondingen opgelopen, zodat ze volgens de politie voor een klinische behandeling naar de omliggende ziekenhuizen moesten worden gebracht.  Om de doodsoorzaak vast te stellen, vindt momenteel in de forensisch instituut Homburg een autopsie van het slachtoffer plaats.

De afdeling strafrechtelijk onderzoek doet vanwege moord een onderzoek naar een 33-jarige man die verdacht wordt van het neersteken van een 46-jarige man op de Salamanderweg om 19.15 uur op donderdagavond . Volgens eerdere bevindingen was er in het appartement van de vriendin van het slachtoffer een geschil geweest met de 33-jarige, de voormalige partner van de vrouw. Dat zette zich voort op straat en daar stak de verdachte de 46-jarige plotseling neer en vluchtte vervolgens met de auto.

Nadat de verdachte in eerste instantie naar de snelweg was gevlucht, vervolgde hij zijn reis naar Wangen, waar hij de weg kort voor de stad bij een afslag met zijn auto verliet en op een opeenhoping van sneeuw en een verkeersbord botste. De 33-jarige, die bij het ongeval licht gewond raakte, werd door de politie overweldigd en gearresteerd. De verdachte, die onder invloed van alcohol was, werd naar het ziekenhuis gebracht voor de behandeling van zijn letsel en om een bloedmonster te nemen.

Het onderzoek van de afdeling strafrechtelijk onderzoek naar de achtergrond van het geschil en de ontwikkeling van de gebeurtenissen wordt voortgezet. Op verzoek van het Openbaar Ministerie in Ravensburg wordt de verdachte in de loop van de procedure van vandaag voor de rechter gebracht.

Bron:

Blutiges Deutschland: Wieder zwei Messertote!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8483 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s