Nieuw

BijstandsTurk klust bij als pooier en gaat zes keer per jaar op vakantie

Zon, strand, goed humeur: Ufuk Y. (30) op een van zijn vele buitenlandse reizen

Hannover – Een hulpbehoevende vliegt de wereld rond.

Proces over brutale uitkeringsfraude voor de rechtbank: een steuntrekker die ongeveer zes maanden per jaar op het strand in Thailand ligt met valse papieren.

Na een anonieme brief maakte het Jobcenter kennis met steunkassier Ufuk Y. (30). De man is een pooier, woont bij zijn prostituee, rijdt drie auto’s en neemt zes tot zeven vakanties per jaar, beweerde de klokkenluider.

Eerst gebeurde er niets, daarna verscheen de “klant” niet op een afspraak. In plaats daarvan kwamen er een half dozijn certificaten aan in het arbeidsbureau. Ufuk Y. “was niet in staat om te werken en te reizen” werd gezegd in de ziekterapporten. De “patiënt” lag al wekenlang in de zon in Zuidoost-Azië!


Met valse gegevens liet de hulpontvanger het arbeidscentrum voor de gek houden

Tot slot heeft het Jobcenter gekeken naar het paspoort van de “patiënt”.

Ufuk Y. (uitkering sinds 2012, meest recentelijk ontving hij ongeveer 1100 euro inclusief huur) was op de weg over de hele wereld, nam vakantie in Kroatië, Bulgarije, Hongarije, Turkije en Dubai.

Sociale fraude ten laste gelegd! Voor de tijd van de heimelijke gezondheidstrips naar Thailand vordert het kantoor ongeveer 6000 euro steun terug.

De verdachte benadrukte dat hij niets wist over de meldingsplicht: “Dat was allemaal kak, ik had het anders moeten doen”. Hij betaalde niet voor de reis(en).

Oordeel: 3000 euro boete (120 euro per dag á 25 euro). Rechter Reinhard Meffert: “Een echte puinhoop”.

Volgens de rechter was er ook een procedure gestart tegen de arts die de valse gezondheidscertificaten geschreven had. Ufuk Y. heeft sinds 2017 geen steun meer ontvangen en is in staat van faillissement.

Sinds december werkt hij als werknemer voor een makelaarskantoor. Inkomen: 860 euro per maand.

Bron:

So feiert ein Hartz-IV-Betrüger krank

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

7 Comments on BijstandsTurk klust bij als pooier en gaat zes keer per jaar op vakantie

 1. Die werkt niet,en gaat helemaal nooit aan het werk ,een laag inkomen regelt hij zo dat er verzekering en lasten worden betaald ,laat een controleur deze luis maar eens in de gaten houden ,dan valt hij gelijk door de mand .Ambtenaren zijn dromers .

  Like

 2. Hij ziet er ook echt ziek uit hè, dames van uvw?

  Like

 3. CurvedAir Bellair // februari 3, 2019 om 11:58 //

  “Sinds december werkt de isla-parasiet bij een makelaarskantoor”.

  Vloeren van koopwoningen schrobben of gebruikt hij leegstaande woningen als tijdelijke bordelen?

  Like

 4. Moet je hier doen als je 2 euro van een retour streepjescode hebt moet je aan de uitkerings instantie uitleggen hoe je aan dat geld komt stel pennenlikkers

  Like

 5. EU 3000 boete is een regelrechte giller.

  Like

 6. Eigen volk eerst // februari 4, 2019 om 10:58 //

  Wat een schande! Had een Duitser dit gedaan dan zat de man in de bak. Waarom mag deze parasiet nog blijven? Terug naar Turkenland.

  Like

 7. Republikein // februari 4, 2019 om 13:40 //

  Slimme jongen.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Link(s)e Eu-hoeren & Islam-pooiers! – jroam

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s