Nieuw

Aantal salafisten in Duitsland stijgt tot 11.500 – Het risico van een terroristische aanslag blijft hoog

Moslims vertonen hun macht en dominantie Zweden.

Volgens een bericht in de media is het aantal salafisten in Duitsland momenteel gestegen tot 11.500.

Het aantal salafisten in Duitsland steeg tot 11.500 aan het begin van het jaar. Zoals het Bondsministerie van Binnenlandse Zaken op vrijdag in Berlijn heeft uitgelegd, zijn de salafisten dus de enige islamitische groep met “aanzienlijk meer persoonlijk potentieel”.

Volgens het rapport werden 11.300 salafisten geteld in september 2018 en 10.800 in 2017, volgens de federale dienst voor de bescherming van de grondwet. Aanvankelijk had de “Rheinische Post” hierover verslag uitgebracht.

In Nordrhein-Westfalen, dat al jaren wordt beschouwd als een bolwerk van salafisten, bleef het aantal volgens het rapport constant op 3100, volgens het Noordrijn-Westfaalse ministerie van Binnenlandse Zaken.

De minister van Binnenlandse Zaken Herbert Reul (CDU) van Düsseldorf was blij te zien dat de jarenlange toename van het aantal salafisten in de dichtstbevolkte deelstaat Duitsland een halt is toegeroepen. “Toch is dit allesbehalve duidelijk”, legt Reul uit. Het risico van een terroristische aanslag in Duitsland blijft hoog.

“We hebben op dit moment geen aanwijzingen voor een bepaalde plaats of tijd van aanval”, benadrukte de minister van Binnenlandse Zaken van het NRW in de Rheinische Post. “Maar we moeten voortdurend rekening houden met het feit dat er mensen zijn die plannen maken.

Bron:

Zahl der Salafisten in Deutschland auf 11.500 gestiegen – Risiko eines Terroranschlags unverändert hoch

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s