Nieuw

Zweden: Somaliër werd gearresteerd voor kinderverkrachting – vrijgelaten en verkrachtte opnieuw

Foto: Kat Jayne/Creative Commons

Een naar eigen zeggen 17-jarig Somalisch “vluchtelingkind” heeft meerdere malen een minderjarig meisje verkracht. Dit verklaart de officier van justitie die de moslimman wegens kinderverkrachting vervolgt. Volgens de aanklacht werd de man na de eerste verdenking van verkrachting gearresteerd – werd vrijgelaten en verkrachtte een paar maanden later opnieuw.

De Somaliër kwam in maart 2013 vanuit Ethiopië naar Zweden. In het voorjaar van 2016 kreeg het “17-jarige vluchtelingkind” de Zweedse nationaliteit.

Twee jaar later, in april 2018, dwong hij een toenmalig 13-jarig meisje in een sporthal om orale seks op hem uit te oefenen  De Somaliër – die vandaag de dag een dubbele nationaliteit heeft – werd gearresteerd, maar na drie dagen weer vrijgelaten.

In september was het weer zover. Destijds voerde hij volgens de aanklager een volledige geslachtsgemeenschap met hetzelfde meisje uit en verkrachtte haar zowel vaginaal als anaal. Hij werd na drie na drie dagen gearresteerd… en weer vrijgelaten.

Nu wordt hij vervolgd wegens kinderverkrachting. De verdachte geeft toe dat hij in ieder geval bij de eerste keer seks met het meisje heeft gehad, maar ontkent dat het een strafbaar feit was.

Omdat de verdachte jonger is dan 18 jaar, kan hij niet tot gevangenisstraf worden veroordeeld. Zijn Zweedse staatsburgerschap betekent met de huidige wetgeving dat hij bij een veroordeling niet kan worden uitgezet.

Bron:

Åklagaren: Somalier anhölls för barnvåldtäkt – släpptes fri och våldtog igen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7721 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Zweden: Somaliër werd gearresteerd voor kinderverkrachting – vrijgelaten en verkrachtte opnieuw

 1. Zweden is de voorbode van wat er hier staat te gebeuren .

  Like

 2. Als het meisje slim is bijt zij de volgende keer zijn lul of ballen.af. lang leve het recht.
  Mogen.blanke mannen dit ook straffeloos doen? En hoe zit het ook.alweer met de vrouwen? Hoezo 2 nationaliteiten? Intrekken de Zweedse en ieruit trappen

  Like

 3. edwin vissers // februari 2, 2019 om 07:56 //

  atoombom

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s