Nieuw

Wilde een “jeugdige” Nigeriaan de kop van een levende duif afbijten?

Duitsland –  Een 16-jarige “tiener” – de Mitteldeutsche Zeitung ziet af van de vermelding dat het hier een Nigeriaan betreft – had naar verluidt op woensdag op het hoofdstation van Magdeburg geprobeerd een levende duif zijn kop af te bijten. Vervolgens beledigde en bespuwde hij een treinbegeleidster tijdens zijn reis zonder geldig vervoersbewijs.

Op het hoofdstation van Maagdenburg op woensdag om ongeveer 10.00 uur trok de jongeman de aandacht van politie omdat hij een duif stevig in zijn handen hield.

Op verzoek van de politieagenten liet de 16-jarige het dier los. “De duif vertoonde echter nauwelijks tekenen van leven”, aldus een woordvoerster van de politie. Een getuige vertelde dat de tiener, die volgens het nieuwsmagazine Tag24 een Nigeriaan is, herhaaldelijk de kop van de duif in zijn mond had gestopt. Of hij heeft gebeten is onduidelijk, maar dit heeft op grond van de verwondingen van het dier naar alle waarschijnlijkheid plaatsgevonden, aldus het tijdschrift.

De Afrikaan moet zich nu verantwoorden wegens overtredingen van de dierenbeschermingswet. Volgens de politie kon hij zijn gedrag niet verklaren. Of het dier het heeft overleefd is volgens Tag24 niet bekend. Op verzoek werd het tijdschrift geïnformeerd dat de adolescent aantoonbaar niet leed aan een mentale stoornis.

Bron:

Wollte „Jugendlicher“ aus Nigeria lebendiger Taube den Kopf abbeißen?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8494 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s