Nieuw

Macron zegt dat hij ook een Geel Hesje aan zou trekken als hij een hoger salaris zou willen

Macron heeft weer iets gevonden om extra olie op het vuur te gooien. De man regeert kennelijk vanuit een luchtkasteel dat in een andere wereld staat dan waar de Fransen wonen. Zijn laatste globalistenstreek komt na eerdere beledigingen aan de Fransen waarin hij onder andere beweerde dat hij ‘een man van het volk is‘ en dat de Franse taal niet van het Franse volk is, maar dat het de taal van Congo is. Ook vertelde hij dat er niet zoiets bestaat als een echte Fransman, en dat Fransen lui zijn en hun best niet doen, dat het ‘koppige Galliërs zijn die weigeren om te veranderen‘.

RT:

Demonstranten in Frankrijk hebben eindelijk de sympathie van multimiljonair Emmanuel Macron. De leider bijgenaamd “President van de Rijken” zegt dat hij ook een Geel Hesje zou kunnen zijn, als het betekent dat hij meer betaald moet worden.

Op donderdag probeerde Macron, een man die naar verluidt miljoenen heeft verdiend als investeringsbankier en die recent op de televisie verklaringen aflegt aan de armste burgers uit kamers die druipen van het goud, een andere tactiek om zich aan te sluiten bij de Franse grassroots beweging die zijn ontslag eist.

In een interview met verschillende Franse media (BFM TV, Paris Match, Le Figaro) beweerde hij:

Als een Geel Hesje betekent dat ik minder parlementariërs wil hebben en dat mijn werk beter betaald wordt, dan ben ik ook een Geel Hesje !

Macron leek afwijzend tegenover de Gele Hesjes en noemde het een politieke beweging zonder “vaste eisen en leider” die “geïnfiltreerd is door 40.000 tot 50.000 militanten die de vernietiging van instellingen willen“.

In feite is een groot deel van de woede van de Gele Hesjes-beweging gericht op Macron’s vermeende bescherming van het rijke establishment. Critici wijzen erop dat meer dan een derde van zijn kabinet miljonairs zijn, dus het is onwaarschijnlijk dat de demonstranten tevreden zullen zijn met de miljonair-president die politieke spelletjes speelt met het idee van hogere salarissen.

De Gele Hesjes eisen een zogenaamd “Citizens ‘Initiative Referendum” over het al dan niet introduceren van reguliere volksstemmen waarmee de Franse publieke opinie overheidsbeleidsvoorstellen zou kunnen indienen.

Macron suggereerde dat hij, hoewel hij zei open te staan voor het idee van een publieke stemming, niets wilde accepteren dat de beslissingen van het parlement ondermijnde, en een referendum over een vermogensbelasting die de belastingen voor de rijkste burgers verlaagde, sloot hij vroegtijdig, een eerder teken van zijn verlangen om hoge salarissen te beschermen.

Macron’s interview komt te midden van een groot debat in Frankrijk over een controversiële anti-rellen-wet, die tot doel heeft het harde straatgeweld tegen te gaan dat de protesten van de Gele Hesjes heeft ontsierd.

Het wetsvoorstel is vooral gericht tegen ‘hooligans’ die eigendommen beschadigen. Sommige parlementsleden dringen echter ook aan op zwaardere straffen voor ongeoorloofde protesten en mensen die hun gezichten bedekken tijdens demonstraties – een idee dat is bekritiseerd als een “bedreiging van de burgerlijke vrijheden”, zelfs onder Macron’s aanhangers.

Ik heb veel geleerd van die 20 maanden. Het maakt me bang“, vertelde Macron donderdag aan de Franse media.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10044 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

4 Comments on Macron zegt dat hij ook een Geel Hesje aan zou trekken als hij een hoger salaris zou willen

 1. Macron negeert zijn moslim-enclaves welke de gele hesjes langzaam maar zeker uitroeien.

  Like

 2. Macron is de Slechtste President Ooit in Europa en is een Tiran en heeft de Bankenplicht om iedereen die tegen werkt om te brengen of te verwonden en gaat niets uit de weg om zijn gelijk te krijgen wat die Vieze Homo nooit gaat lukken dus stuurt hij zijn Gangster lijfwacht of die Laffe Legopolitie die bewust en in opdracht DE GELE HESJES in hun gezicht moeten raken en verminken,dit is zo LAAGHARTIG dat het van die HOMO moet komen wat een echte SADIST is tegen protesterende mensen Edit: Niet doen, Fub

  Like

 3. @ Sloffeslippert //

  Ik heb je laatste opmerking verwijderd, probeer het voortaan wat subtieler ….

  Like

 4. Vies onfris figuur die Macron.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s