Nieuw

In de strijd tegen de vluchtelingenhandelaren – Italiaanse regering roept “ban” uit over de NGO’s

De Italiaanse regering gaat nu compleet vol gas in het conflict met de zogenaamde “vluchtelingenredders “. De Italiaanse minister van Vervoer, Toninelli, die verantwoordelijk is voor de Italiaanse havens, heeft nu om redenen van openbare veiligheid een “ban” over toekomstige NGO-schepen aangekondigd.

Verwijzend naar het recente getouwtrek om meer “vluchtelingen” uit de Middellandse Zee legde Toninelli uit dat het NGO-schip “Sea Watch” het internationale zeerecht niet had geëerbiedigd: “Is het normaal dat een NGO-schip voor de kust van Libië vaart en zelf bepaalt waar de migranten naartoe worden gebracht? De bemanning van de ‘Sea-Watch 3’ had de migranten naar Tunesië moeten brengen en niet naar Sicilië”, zei de minister.

Ondertussen dringt Lega minister van Binnenlandse Zaken Salvini aan op onderzoek tegen de Duitse NGO. “Italië is niet langer bereid om voor alle illegale immigranten het toevluchtsoord in Europa te zijn”, verklaarde Salvini, en bevestigde opnieuw het strikte immigratiebeleid van zijn regering.

Bron:

Im Kampf gegen „Flüchtlings“-Schlepper: Italienische Regierung spricht „Bann“ gegen NGOs aus

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.199 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8494 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on In de strijd tegen de vluchtelingenhandelaren – Italiaanse regering roept “ban” uit over de NGO’s

  1. Heel goed nieuws…Salvini is een held

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s