Nieuw

Het subversieve vod de New York Times vindt Mary Poppins racistisch

screenshot YT

De falende NY Times heeft besloten om Mary Poppins aan te vallen wegens racisme.

En omdat Mary Poppins blank is en de New York Times een anti-blanke krant.

RT:

Heeft de nieuwe Mary Poppins-film blackface? Nee, maar de NYT heeft niettemin betoogd dat de film op een of andere manier leent van racistische minstrelen grappen uit de jaren dertig, de nieuwste verontwaardigde interpretatie van een kinderklassieker.

‘Mary Poppins Returns’ is een ‘plezierige afgeleide film’, maar het verhaal van de levendige vliegende gouvernante heeft een donkere, racistische kant, meende de New York Times. The Grey Lady – bekend in de hele wereld voor het melden van “al het nieuws dat geschikt is om te drukken” – verklaarde zichzelf zo: In de film uit 1964 vergezelt Poppins haar jonge oppaskinderen, Michael en Jane Banks, in hun schoorsteen, waardoor haar gezicht bedekt raakt met roet. In plaats van haar gezicht schoon te maken, poedert de magische nanny haar neus en wangen om ze nog zwarter te maken, en lanceert vervolgens een song en een dansroutine met Dick Van Dyke.

Gewoon een geintje om de kinderen aan het lachen te maken, maar de New York Times grijpt het aan om de oorlog tegen blanken op te voeren.

Alle verhaaltjes voor blanke kinderen worden aangevallen. Eerder moest Pippi Langkous er al aan geloven.

In plaats daarvan moeten blanke kinderen tegenwoordig voorgelezen worden door drag- en transmonsters met de bedoeling de kinderen zo gek te krijgen dat ze ook gaan transen en dan hormoonbehandelingen krijgen waar ze onvruchtbaar van worden.

Laat die engerds maar in Afrika en het Midden-Oosten voor gaan lezen, dan houden wij het hier bij onze eigen traditionele kinderverhalen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (636 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

2 Comments on Het subversieve vod de New York Times vindt Mary Poppins racistisch

  1. Gelukkig krijg ik dat niet mee en doe ik er ook niet aan mee.

    Like

  2. ach heeft de nrc en vk ook weer input om direkt over te nemen/over te schrijven

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s