Nieuw

Een korte statistiek-update voor januari

Om twee redenen.

Sommige lezers zijn niet content met een aantal onderwerpen die we het laatste jaar aansnijden. Dat kan. Er zijn ook zat sites waar ik niet graag kom. Er zijn ook sites waar ik sommige artikelen wel te pruimen vind en andere beneden alle peil vind. Maar de conclusie die sommige lezers trekken, dat hun persoonlijke ervaring zou staan voor de mening van veel meer lezers, en dat er ‘dus wel lezers weg zullen lopen’ of woorden van gelijke strekking, is een pertinent onjuiste.

De tweede reden is een zinnetje in het statistiek overzicht voor 2018:

De tweede helft van het jaar hebben we vier van de zes maanden tegen de 700.000 views aan zitten tikken. Dat geeft ons moed. En dat hopen we volgend jaar vast te kunnen houden en we zouden het leuk vinden om er eens overheen te gaan.

En we zijn er over heen in de eerste maand van dit jaar. Terwijl ik in dat zelfde statistiekoverzicht nog schreef dat januari altijd onze slechtste maand is, was deze januari onze beste maand ooit.

Met detailcijfers:

400.000 unieke bezoekers, die gemiddeld iets meer dan 2 artikelen bekeken hebben.

We geven altijd maar de WordPress stats weer, want we gaan er van uit dat die het dichtst bij de waarheid liggen. Alexa stats heeft bijvoorbeeld de vervelende gewoonte om unieke bezoekers en het aantal views bij elkaar op te tellen en aan de hand daarvan de ‘ranking’ te bepalen. Dat mag redelijk lijken, maar wij kennen ‘een blog’ dat 8 maal meer views heeft dan unieke bezoekers. En dat is zeer onwaarschijnlijk. Geen krant of blog ter wereld haalt dat als wij eens in het rond kijken. Tenzij je een Hunebed op een F5 knop hebt liggen natuurlijk.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

12 Comments on Een korte statistiek-update voor januari

 1. Van harte gefeliciteerd met het grote aantal followers en pageviews van jullie site. Een blijk van terechte waardering voor jullie bijdrage aan het doen ontwaken van de slapende mens d.m.v. jullie artikelen over de dagelijkse realiteit.
  Ikzelf kan me er grotendeels goed in vinden en probeer op mijn geëigende manier ook mijn bijdrage te leveren aan het bewustwordingsproces van de mensen.
  Wel bedankt, en ga zo door!

  Liked by 1 persoon

 2. DeWaarheidIsHard // februari 1, 2019 om 06:37 //

  Waar de reguliere “media” de “incidenten” (die steeds meer mainstream lijken te worden) ontkennen, bagatelliseren, censureren of zelfs doodzwijgen is dit blog een verademing te noemen.
  Van harte gefeliciteerd met jullie beste maand ooit en de links extremistische zeikers die menen dat jullie te veel artikelen plaatsen moeten zich maar eens gaan afvragen wat daar de reden voor is.
  Ik hoop alleen wel dat jullie zo slim zijn geweest om reguliere backups van de server te maken, zodat jullie door kunnen zodra jullie op wat voor manier dan ook niet meer te bereiken zijn.

  Liked by 1 persoon

 3. Jack vanderVeen // februari 1, 2019 om 07:12 //

  Een enkele keer spat hier de olifant, gemaakt van een muis, zelfs uit elkaar. Maar dat mag de pret niet drukken.
  Over het algemeen voel ik mij hier goed thuis en lees redelijk veel publicaties. Is wel afhankelijk van de mij beschikbare tijd en overige condities.
  In iedergeval: proficiat en dat het zo progressief moge doorgaan met bezoekers en reacties

  Liked by 1 persoon

 4. DeWaarheidIsHard // februari 1, 2019 om 08:02 //

  Ik ben het absoluut niet eens met je opmerking dat het hier in een enkel geval om “olifanten gemaakt van muizen” gaat Jack.
  Ik geef toe dat er in de artikelen wel sprake is van het doorsijpelen van een persoonlijke motivatie van de auteur, maar ben van mening dat dit juist hetgeen is waar mensen die de linkse indoctrinatie spuugzat zijn naar snakken.
  En daarbij wordt er voldoende verwezen naar artikelen die uit het veld zelf komen en is fenixx ook niet te beroerd om het toe te geven als iets achteraf nepnieuws blijkt te zijn.

  Liked by 1 persoon

 5. Arminius // februari 1, 2019 om 08:04 //

  Goed bezig, kom hier graag 😉

  Liked by 1 persoon

 6. Geweldig! Ik hoop van harte dat alle bloggers op deze site hun werk zullen en kunnen voortzetten. Hopelijk komen er nog meer bij.

  Liked by 1 persoon

 7. antiislamnu // februari 1, 2019 om 09:25 //

  Helemaal toppie ; al is de leugen leugen media nog zo snel fenixx die achter haalt hem wel.
  Gefeliciteerd vrienden van het vrije woord.

  Liked by 1 persoon

 8. Bob Fleumer // februari 1, 2019 om 11:32 //

  Elke dag veel wat mijn belangstelling heeft, ik ben er blij mee!

  Liked by 1 persoon

 9. Gladiator // februari 1, 2019 om 11:41 //

  Mensen van de redactie,

  Ook van mijn kant natuurlijk complimenten!!

  Ik kijk dagelijks op vele vele blogs en sites, en nee, ga NIET vreemd maar wil natuurlijk weten wat er zoal geschreven wordt aldaar!!

  Dit blog is in elk geval nog het enige waar ik me met plezier bijna dagelijks alle moeite voor doe om een commentaar cq (onderbouwde) reactie te geven.

  Voor iedereen die hier voorbijkomt het naar zijn zin te maken of mening te verkondigen is een absolute onmogelijkheid maar neem van mij aan dat jullie heel erg goed zijn vwb het schrijven en vooral het laten becommentariëren van jullie goed uitgezochte stukken waarvoor mijn dank.

  En zouden jullie eens naar beneden zakken (Zuid-Limburg) dan geef een gil en de BBQ staat klaar en wel met inhoud en drank!!

  Van harte gefeliciteerd met dit uitmuntende resultaat!!!

  Gladiator

  Liked by 2 people

 10. 😉

  Like

 11. En enig spoor van ‘links liberaal’ troll-gezever = Ban.

  De trollen Ernst Quispel en Guust Flater kunnen veel bevuilen, (mensen wegjagen met hun links geïndoctrineer) maar hier kunnen ze niet komen trollen.
  Ernst Quispel is ook de linkse Windows 10 op Sceptr, en zijn tamme Guust die voor hem de kastanjes uit het vuur haalt wanneer het nodig is.
  Opereren onder verschillende nicks, ban, na ban, na ban.

  Dat is wat Fenixx zo goed maakt, geen trollen hier.
  Houden zo @Fenixx. 😉

  Like

 12. Republikein // februari 2, 2019 om 02:59 //

  Kan eigenlijk hier geen onwaarheden ontdekken.
  Goed gedaan, keep the……enz.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s