Nieuw

De Sea Watch 3 moet voorlopig blijven in de haven van de Siciliaanse stad Catania

Tijdens de controle bleek dat het schip, aldus de Italiaanse kustwacht, niet voldoet aan de veiligheidsnormen en milieueisen van de zee. De kustwacht meldde verder dat de overschrijding van de normen van het schip met een interventie van zowel Nederland als specialisten van de Italiaanse kustwacht samen moet worden opgelost. Zolang dat niet is gebeurd moet de Sea Watch 3 in Catania blijven.

De Italiaanse vicepremier en minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini wil ondertussen dat de schepen van de NGO’s, zoals de Sea Watch 3, niet meer in Italiaans vaarwater kunnen komen.

Telegraaf >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10060 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s