Nieuw

Amnesty: Boko Haram doodt 60 mensen ‘in dodelijkste aanval tot nu toe’

De islamitische terreurgroep Boko Haram heeft maandag ten minste 60 mensen gedood bij een aanval in Rann, een stad in het noordoosten van Nigeria, meldt Amnesty International. Omdat regeringstroepen zich volgens getuigen hadden terugtrokken, zag Boko Haram zijn kans schoon, zegt de mensenrechtenorganisatie.

Leden van de terreurgroep kwamen op motoren naar Rann. Ze staken huizen en winkels in brand en doodden inwoners. Ook achtervolgden ze mensen die probeerden te vluchten, schrijft Amnesty. Er zouden 11 doden zijn gevonden in Rann zelf, en 49 daarbuiten. Nog 50 mensen zouden vermist zijn. Amnesty noemt de aanval “de dodelijkste tot nu toe”.

NOS >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10061 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s