Nieuw

What doesn’t kill you makes you stronger – Japanners die de atoombom hebben overleefd, leven langer en hebben minder kanker

De complete studie Hier. (PDF)

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7729 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on What doesn’t kill you makes you stronger – Japanners die de atoombom hebben overleefd, leven langer en hebben minder kanker

 1. trebor2110 // januari 31, 2019 om 20:06 //

  nu wil ik ook een A-bom

  Like

 2. Lijkt me bullshit.
  Het is wschl omgekeerd:
  Als ze het overleefden, wáren ze dus al sterker!

  Like

 3. Scrutinizer // februari 1, 2019 om 15:06 //

  @Yvonne
  Inderdaad!
  Alleen wie niets van statistiek begrijpt, doet aan jumping to conclusions.
  Als een groep gemiddeld 75 jaar oud wordt, zijn er altijd sommigen die eerder sterven en anderen pas later. Als je de zwakste eruithaalt, dan ligt de gemiddelde levensverwachting van de rest-groep vanzelf hoger. En dat is wat die atoombom deed: de zwaksten uit de pool elimineren. Maar dat wil niet zeggen dat de survivors langer leven dan wanneer die atoombom nooit hun landgenoten had vermoord.
  Helaas staan de media vaak bol van de onzin omdat journalisten (en helaas ook wetenschappers) methodologische fouten maken in hun onderzoek en te weinig in statistiek onderlegd zijn waardoor ze aan jumping to conclusions doen. En dit zowel in de medische wetenschap als allerhande social sciences waaronder economie.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s