Nieuw

Trump-regering blijft onvermurwbaar: asielzoekers worden tijdens asielprocedure teruggestuurd naar Mexico

Hoewel er voorlopig geen grensmuur aan de Amerikaans-Mexicaanse grens zal zijn, houdt de Amerikaanse regering vast aan haar harde koers tegen illegale immigranten. De Amerikaanse autoriteiten zijn nu begonnen met het deporteren van asielzoekers uit Latijns-Amerika naar Mexico die in afwachting van hun Amerikaanse rechtszittingen zijn.

Het besluit van het Witte Huis bepaalt dat migranten in het buitenland moeten wachten op de uitkomst van hun asielprocedures. Een 55-jarige Hondurees was de eerste asielzoeker die naar de Mexicaanse grensstad Tijuana werd gebracht. Hij werd daar naar een vluchtelingenopvang vervoerd.

De Amerikaanse president Trump wil met deze procedure de illegale immigratie bestrijden. De Amerikaanse regering stelt dat 90 procent van de asielaanvragen uiteindelijk door de rechters wordt afgewezen. Veel asielzoekers zijn echter tijdens de vaak langdurige procedures in de VS ondergronds gegaan en zijn zelfs niet eens ter terechtzitting verschenen.

Bron:

US-Regierung bleibt hart: Asylbewerber werden nach Mexiko zurückgeschickt

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7729 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Trump-regering blijft onvermurwbaar: asielzoekers worden tijdens asielprocedure teruggestuurd naar Mexico

  1. Als hij straks niet opnieuw wordt gekozen als president mag hij wat mij betreft hier Minister-President worden. Die van ons is namelijk stuk.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s