Nieuw

Paroollezer: ‘Alarmfase donkerrood – Rutger Groot Wassink wil de Stasi inzetten’

‘Dit is een revival van de Stasi.’, schrijft Paroollezer Frits Bosch.

Parool:

Amsterdam wenst mysteryguests, in te zetten om bedrijven ‘te betrappen’ die werkzoekenden zouden discrimineren. De namen van die bedrijven die dat zouden doen, worden naar buiten gebracht. “Ze moeten niet denken hiermee weg te komen,” is kennelijk de gedachte van wethouder Rutger Groot ­Wassink.

Ik kan het initiatief alleen maar toejuichen, dan weet ik waar ik mijn spullen koop. Ik weiger pertinent om ook maar iets bij buitenlanders te kopen, en een ‘naming en shaming list’ zou mijn leven zeer vergemakkelijken.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10044 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on Paroollezer: ‘Alarmfase donkerrood – Rutger Groot Wassink wil de Stasi inzetten’

  1. Jack vanderVeen // februari 1, 2019 om 08:46 //

    Begrijp ik hier juist uit dat die Rutger Gestoord Wassink buitenlandse en vooral islamitische ondernemingen gaat bezoeken om te controleren op discriminatie naar de Nederlandse niet islamitische sollicitant toe?

    Like

  2. Ron Long // februari 1, 2019 om 10:44 //

    Ja zo begint het, om het acceptabel te maken. Maar vervolgens gaat het de duidelijke richting op. Bedrijven worden verplicht kansloze negers en Mocro’s aan te nemen. Die lui kennen maar 1 ding. Zo snel mogelijk aan de uitkering. Ze laten zich van de heftruuc vallen met de hoop op permanente arbeidsongeschiktheid. Nu hebben de bedrijven geen vrijheid meer, goed personeel aan te nemen.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s