Nieuw

Open brief van een Syrische vluchteling aan Angela Merkel

Majd Abboud heeft aan Angela Merkel een brief geschreven. Sinds maanden probeert hij deze in de media gepubliceerd te krijgen. In de Duitse en Zwitserse media. Meestal kreeg hij zelfs geen antwoord van de redacties. Via Karin Leukefeld (geaccrediteerde onafhankelijke journaliste) kwam deze brief in ons bezit. U vindt hieronder de vertaling.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, close-up

Majd Abboud is 42, tandarts, kwam in 2015 naar Merkelland en woont momenteel in Saarbrücken. Hij verwijt Merkel dat de integratie – ook na drie jaar – quasi onbestaande is. Reden: Duitsland is te toegevend aan de nieuwkomers en – vooral – zet islamisten niet op hun plaats. Ook de houding van de regering t.o.v. de oorlog in Syrië is, op zijn zachtst gezegd, eerder tendentieus, want de zgn. “rebellen” werden: resp. worden, eenzijdig de hemel in geprezen.

“Geachte mevrouw bondskanselier

Golfbrekers >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10044 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on Open brief van een Syrische vluchteling aan Angela Merkel

 1. antiislamnu // januari 31, 2019 om 17:40 //

  Nou daar zou merkel hoer niet blij mee zijn hij vertelt namelijk de waarheid en die wil de regering absoluut niet horen.
  Beleid van merkel dus e.u is heilig dictatuur bepaald en daar in is de radicale islam natuurlijk een prima partner,.

  Liked by 1 persoon

 2. Jack vanderVeen // februari 1, 2019 om 09:17 //

  Een leuke brief die de huidige leiders in Europa zeker niet willen lezen en derhalve heel intensief negeren (klemtoon op tweede lettergreep graag) inclusief de lynxe media

  Liked by 1 persoon

 3. Wat heeft dat voor zin om te schrijven?
  Duitsland zal zo al miljarden brieven gekregen hebben, worden allemaal in de papierversnipperaar gegooid.
  Want je zal Merkel nooit op een normale manier horen reageren op een vraag die de EU-burgers aanbelangt.
  Alleen maar rond de pot draaien in afstotelijke linkse taal welke je hersens beschadigd wanneer je het probeert te ontleden. (niet doen)

  En inderdaad, de echte vluchtelingen die iets willen bijdragen aan de EU, worden door Merkel’s kansenparels mogelijke kansen in de toekomst ontnomen, wat eigenlijk wijst op een zeer inhumaan beleidt naar echte oorlogsvluchtelingen toe.
  Polariseer als een malle, zodat ze eens, elkaar allemaal uitmoorden en wij over de grafzerken van miljoenen Europeanen onze One-World-Regering kunnen opbouwen. (met allemaal makke, en domme islamschapen)
  Een schaap is intelligenter dan die moslims, daarom dat ze schapen haten, en ze massaal vermoorden, onder de vermomming die de naam ‘offerfeest’ draagt.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s