Nieuw

Joden woedend over Ierland’s voornemen om Israëlische goederen te criminaliseren

Angry Ugly Guy by mendigo-amigo

Joodse leiders zijn verontwaardigd over een wetsvoorstel in Ierland dat de verkoop van Israëlische producten van de Golanhoogte, Oost-Jeruzalem en de Westelijke Jordaanoever wil criminaliseren.

Het Lagerhuis van het Ierse parlement heeft een wetsvoorstel goedgekeurd dat iedereen die Israëlische producten van de Golanhoogte, Oost-Jeruzalem of de Westelijke Jordaanoever verkoopt of importeert, een geldboete van iets meer dan 270.000 euro of vijf jaar gevangenisstraf kan opleggen.

De initiatiefnemer van het wetsvoorstel, de onafhankelijke politicus Frances Black, schreef na de stemming in een bericht op Twitter: “Ierland zal altijd opkomen voor internationaal recht + mensenrechten, we zijn een stap dichter bij het creëren van geschiedenis”.

Volgens CBN News bestempelden de Joodse leiders in Israël tegelijkertijd de stemming als een “schande” en de maatregel “een teken van hypocrisie en antisemitisme”.

De Israëlische ambassadeur in Ierland, Ophir Kariv, schreef onlangs op de Ierse website TheJournal.ie dat goedkeuring van het wetsvoorstel zou betekenen dat Ierland het meest extreme anti-Israël, zij het niet pro-Palestijnse land, buiten Iran en het Midden-Oosten zal zijn.

Voordat het Ierse wetsvoorstel in werking kan treden, moet het door het House of Lords worden goedgekeurd en zodanig worden herzien dat het niet in strijd is met de EU-handelswetgeving.

Bron:

Israel Outraged at Pending Irish Law That Would Imprison People For Selling Israeli Products

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7729 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

16 Comments on Joden woedend over Ierland’s voornemen om Israëlische goederen te criminaliseren

 1. Frans Gerards // januari 31, 2019 om 10:37 //

  Ik vind Fennix zeer antisemitisch worden. De getoonde foto zou zo door Goebbels kunnen zijn. Walgelijk.

  Liked by 2 people

 2. Hij lijkt inderdaad een beetje op Goebbels.
  En gelieve één alias gebruiken, Frans.

  Liked by 1 persoon

 3. Tjah vind dat Frans Gerards gelijk heeft er worden een hoop mensen vervreemd van deze site dat is duidelijk .
  Ikzelf ben ook al gestopt met delen na aanleiding van al dat anti joodse sentiment wat hier gespuid word.
  Jammer was altijd een informatieve site maar dit soor walgelijk nonsense ga ik niet delen nog reclame voor maken .
  Anti joods en iemand schijnt zich nogal bezwaart te voelen met een soort van Duitse schuld cult de Duitse slachtoffer rol hoef je bij mij niet mee aan te komen .

  Like

 4. Zeer amusant om te zien hoe bepaalde personen in een archieffoto die al meerdere malen bij verschillende artikelen met betrekking tot boosheid door Fenixx is gebruikt nu spontaan een karikatuur van een Joods persoon zien en daarmee een “antisemitisme” blijk geven waar ze waarschijnlijk zelf niet van bewust zijn.

  Liked by 1 persoon

 5. Gladiator // januari 31, 2019 om 13:08 //

  @Frans Gerards,

  Beste,
  Weet u wat ik walgelijk vind????

  Dat zal ik u nu even vertellen!!!!

  Dat “gewone Israëlische mensen” (terecht tussen aanhalingstekens geplaatst!!!) op een gewone zondagmiddag op de Golanhoogte gaan zitten bbq’en en het zich daar lekker gezellig maken met de gehele lieftallige familie om…………………………………..een goed of zelfs beter uitzicht te hebben op het Palestijns dorpje welk binnen enkele minuten PLATGEBOMBARDEERD zal gaan worden door de Israëlische luchtmacht en waar daarna door een toevallig aanwezige cameraploeg de kapotgeschoten lichaampjes van vele TIENTALLEN kinderen, gemiddeld een jaar of 7 tot 10, te zien waren, en ja, IK heb dit gezien!

  En dan beste pro Israël fan, dan krijg je dit soort opmerkingen!
  Kijk eens naar de uitspraken van dit tuig van de richel in de korte docu “Quotable Quotes from the chosen ones” welke ditzelfde telkens maar weer bewerkstelligd!!

  En nog ff naar @HSLOT4

  Beste, bij mij hoef je dus niet aan te komen met de zgnd “joodse slachtofferrol” en waarom dan wel niet!!!???
  Nou, heel simpel, omdat IK de geschiedenis wél ken en u schijnbaar absoluut niet.

  Het wordt werkelijk tijd dat de ogen eens eindelijk geopend gaan worden voor bepaalde mensen!! en staan de reacties niet meer aan hier, nou, dan zou ik zeggen kom met argumenten en onderbouw deze dan wel vooral want ik schoffel ze met gemak een voor een onder uw voeten vandaan!! Capiche!!

  Nog vragen!!??

  Gladiator

  Liked by 1 persoon

 6. Zo hadden we ooit ook eens ene Tijl die onder een artikel over slavenverscheping door Joden dit feit ontkende met het onsterfelijke argument dat Joden te zwak en fragiel zouden zijn om een schip te bemannen. Serious.

  Liked by 1 persoon

 7. @hslot4 // januari 31, 2019 om 11:47

  “er worden een hoop mensen vervreemd van deze site dat is duidelijk.”

  Dat is niet in de bezoekersstatistieken terug te zien. Integendeel.
  Misschien stel je je eigen opinie teveel voor als die van iedereen.

  Like

 8. Als je het hier niet meer kan verdragen, kan je altijd nog uithuilen op de bejaardensoos van Bron en gezellig plaatjes kijken.

  Like

 9. Tsja, wat zal ik zeggen?
  Ik zie liever een jood dan een moslim, maar dat is het dan wel.
  Ik heb ook graag Israel als land, dan kunnen de joden daarheen en dat zou wat mij betreft ook een voordeel zijn, want de joodse invloed in het westen is echt belachelijk groot als je er even serieus naar kijkt. En de speciale slachtofferrol die voor hen is weggelegd tot het einde der tijden is ook nogal overdreven.
  Ben ik een jodenhater? Nou, nee, niet direct. Ik wil alleen minder joodse invloed in de samenleving.

  Wat betreft de situatie tussen Israel en de Palestijnen, sorry, maar de schuld ligt daar toch echt aan de Palestijnse kant. Er is nooit, maar dan ook nooit enige wil geweest aan de palestijnse kant om tot vrede te komen.

  @Gladiator : Ja, ik kan me voorstellen dat dat walgelijk is, om er een dagje voor uit te trekken ernaar te kijken hoe een dorp wordt gebombardeerd. Maar ik kan het me ook wel enigszins voorstellen. Niemand heeft wat goeds te verwachten van de Palestijnen, joden al helemaal niet. Palestijnse kinderprogramma’s zijn al gevuld van jodenhaat, die kinderen groeien op tot weer nieuwe jodenhatende zelfmoord-aanslagplegers.
  Dat wil niet zeggen dat het een reden is om het te vieren dat er kinderen worden gedood.

  Like

 10. @Frans Gerards, @hslot4,

  Wat doen jullie hier dan nog? Stelletje zielepoten. Ligt Geenstijl.nl soms plat?

  Denk dat de heren zich niet realiseren dat de verwaterde termen waar zij zo graag mee smijten totaal geen betekenis meer hebben door overgebruik, jammer joh. The Goyim Knows!

  In ieder geval hebben jullie steun aan elkaar, kunt u samen uithuilen.

  Like

 11. hslot4 // januari 31, 2019 om 1
  Tjah vind dat Frans Gerards gelijk heeft er worden een hoop mensen vervreemd van deze site dat is duidelijk .
  ———————–

  Goh.

  Ik keek net toevallig naar de statistieken voor ik hier even kwam koekeloeren. En deze januari is de beste maand ever.

  Je verkondigt dus quatsch, hslot4.

  Like

 12. @Johan P,

  Voor de duidelijkheid, ik ben geen zeker geen vriend van Moslims, wat mij betreft maken we daar één grote parkeerplaats van, maar dit mag toch wel even gezegd worden.

  Ok, dus als er miljoenen Moslims naar Europa komen dan is het de schuld van- Moslims.
  Maar als de Joden een stuk land bezetten in een land wat niet van Joden is- dan is dat de schuld van, Palestijnen? Tuurlijk, makes total sense.

  ”Bondgenoten”

  Like

 13. Sinds een paar prosemieten uit de mand zijn gesprongen is de luchtballon alleen maar gestegen. Bovendien schrijven we dit blog om de ongezouten waarheid te vertellen en niet om een fanclub te creëren. Onverhoopt niet content, naar het cartoonblog van de CIDI-agent.

  Like

 14. Laatste dan voor vandaag.

  Like

 15. Ik ben dol op spreekwoorden.. komt er een.

  Het kaf scheidt zich van het koren.

  Liked by 1 persoon

 16. Gladiator // januari 31, 2019 om 21:45 //

  @Johan P,

  Beste,

  Zou mij met mijn gezin/familie hetzelfde gebeurd zijn wat de Palestijnen in Palestina gebeurd IS dan zou ik met 100% zekerheid niet meer stoppen met Israëlisch tuig te vermoorden tot aan mijn dood, en geloof me beste, zeker daar met al dat moois wat zo maar voor het oprapen ligt en de specialisten die iemand een bommetje leren maken, ik zou vooraan in die klas zitten en een zo grote bom maken dat van IsraHel nog uitsluitend 1 groot gat in de grond overbleef zodat ze er gewoon een parkeergarage konden opmetselen, Capiche!

  Leer uw geschiedenis.
  De Balfour verklaring ligt bij niemand minder dan Jacob de Rothschild in een mooie vitrine in ZIJN woonkamer in zijn KASTEEL wat hij gekregen heeft door de hele wereld door het kankergeld in ZIJN bezit te krijgen en zich van de morgen tot de avond in zijn bescheten kutleven bezig houdt met het vermoorden van zoveel mogelijk mensen. Eh, ik bedoel natuurlijk dat dit vuile laffe varken dit LAAT doen, en hij zit net zoveel met een mensenleven dan ik met een korreltje zand aan de Noordzee!

  Ik begrijp trouwens niet dat niemand het voor elkaar kan krijgen om deze familie AUS ZU RADIEREN!!!

  Deze smeerlappen zijn debet aan al het ongeluk in deze wereld, en NIEMAND anders!!

  Zijn deze onderkruipsels er niet meer dan beschijt de rest van het elitekrapuul zich van boven tot onder!!!

  Gladiator

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s