Nieuw

Hongaarse minister van Defensie:  “Migratie de grootste bedreiging voor Europa”

Migratie is de grootste bedreiging voor de veiligheid van de Europeanen, zei de Hongaarse minister van Defensie Tibor Benko voorafgaand aan een tweedaagse ontmoeting met zijn tegenhangers van de Europese Unie in Boekarest.

Europa, en Hongarije in het bijzonder, zijn een nieuwe fase ingegaan in termen van veiligheidsbeleid, vertelde Tibor Benko aan MTI. De veiligheid van Europa is aanzienlijk verslechterd, zei hij, toevoegend dat de routinematige oplossingen niet adequaat waren voor het omgaan met de nieuwe types van veiligheidsuitdagingen.

De ministeriële vergadering zal zich richten op Europese defensie-initiatieven, samenhang tussen de verschillende defensieopleidingsprojecten en militaire operaties, aldus Benko. Hij drong er bij de Europese leiders op aan om de veiligheidsrisico’s waarmee het continent en zijn burgers worden geconfronteerd, serieus te nemen en een nieuwe richting op het gebied van migratie in te slaan. Benko voegde daar nog nieuwe mondiale veiligheidsuitdagingen aan toe, zoals terrorisme, migratie of cyberoorlogsvoering, die een gezamenlijke Europese reactie vereisen.

Bron:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7729 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Hongaarse minister van Defensie:  “Migratie de grootste bedreiging voor Europa”

 1. Ze geven geen donder om de veiligheid van Europeanen we zijn kennelijk een rotvolk waar ze asap van af willen
  De Oostbloklanden doen het goed, dat kunnen we hier wel vergeten

  Like

 2. Wij nederlanders doen niks.Petje af voor de Hongaren,zijn niet zo’n meelopers als hier in nederland, mondje dicht alles in doofpot wat de moslim migranten hier allemaal uitvreten.alleen wat zielig is laten ze zien op tv en media dat wij medelijden krijgen met dat soort volk.kost miljarden voor dat zooitje aan het vreten te houden huisvestinging ziekenfonds.Maar ja ,die nog nooit een eurocent belasting betaald hebben die moet je goed helpen .eigen volk kan gaat kapot word kapot gemaakt financieel .wij nederlanders moeten leningen afsluiten en alles terug betalen,waarom moeten die migranten niet alles terug betalen wat ze hier en in europa krijgen.Bij het minste en geringste roepen ze discriminatie.Wij Nederlanders europeanen worden gediscrimineert in alles.rote kut politiek .stem PVV mensen er is nog hoop!

  Liked by 1 persoon

 3. Zo, die snapt het!!!! Kun je nagaan hoeveel jaar wij hier nog op achter lopen.

  Like

 4. Ik hoop maar dat de Hongaren de poot stijf houden want ze hebben groot gelijk…oliedom al die andere landen, inclusief Nederland, om al dat vreemde volk zomaar binnen te laten…ze vormen een groot gevaar voor ons en ze kosten bakken vol geld dus…stem PVV!

  Like

 5. Helemaal mee eens Petra. Stem PVV!!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s