Nieuw

Farage: de EU wordt bestuurd door “onredelijke fanatici”

Voormalig Ukip-leider Nigel Farage valt opnieuw de EU aan, die volgens hem Groot-Brittannië beledigt en weigert te onderhandelen over een redelijke Brexit-overeenkomst.

Vorig najaar zei Nigel Farage dat de EU steeds meer op de Sovjet-Unie begint te lijken.

Nu gaat valt hij opnieuw de Unie aan. Dit is te wijten aan de weigering van de EU om te onderhandelen over een betere Brexit-overeenkomst met het Verenigd Koninkrijk.

Hij verdedigt zelfs premier Theresa May, wiens slechte Brexit-overeenkomst niet is goedgekeurd door het Britse parlement.

Volgens Farage zullen de Britten niet accepteren dat de leiders van hun land vernederd worden.

Maar de EU heeft duidelijk gemaakt dat Groot-Brittannië niet meer zal krijgen.

– U bent niet bereid om ons een centimeter te geven. De reden waarom het kan eindigen in een afspraakloze Brexit hangt af van de taal en de houding ten opzichte van het Verenigd Koninkrijk, niet alleen van de Europese Commissie maar ook van het Parlement, zegt hij.

– Ik denk dat mensen heel, heel boos kunnen worden, want Brussel geeft helemaal niets. Ik denk dat velen zullen zeggen dat we te maken hebben met fanatici die weigeren redelijk te zijn en een redelijk compromis te sluiten.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7729 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s