Nieuw

Duitsland: met “mannen” in gevecht geraakt – 40-jarige sterft na een mesaanval

In de multiculturele wijk Neukölln-Nord werd op woensdagavond laat een 40-jarige man aangevallen en neergestoken. Zoals “Bild” bericht, was de 40-jarige met de andere mannen op de Braunschweiger Straße op de hoek van de Zeitzer Straße al eerder in conflict gekomen. In het verloop van de confrontatie trok een van de tegenstanders een mes en stak hem in het bovenlichaam.

De zwaar gewonde man sleepte zichzelf naar een avondwinkel op de Braunschweiger Straße op de hoek van de Wipperstraße, waar hij instortte. De man stierf op weg naar het ziekenhuis. De politie kon geen informatie geven over de dader, hij is op de vlucht. De recherche heeft het onderzoek naar de achterliggende oorzaken van de moord geopend.

Bron:

Berlin-Neukölln: Mit „Männern“ in Streit geraten – 40-Jähriger stirbt nach Messerattacke

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7721 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Duitsland: met “mannen” in gevecht geraakt – 40-jarige sterft na een mesaanval

 1. Verward natuurlijk.

  Like

 2. Jack vanderVeen // februari 1, 2019 om 07:39 //

  Het schijnt vanzelfsprekend te zijn dan een mes tot de standaard uitrusting van die vredelievende bokkige Bickers behoort.
  Al dat zwarte, echt, moeten we in Afrika dumpen weer. Grootste blamage van de 21ste eeuw of zou Brussel het nog bonter kunnen maken.
  Uiteraard ontvangen nabestaanden van Merkel een vet weduwe- of weduwnaars pensioen. Want deze opzettelijke doodslag (ik zie het meer als moord) is mm Ede haar schuld!!!!

  Like

 3. Duidelijk wat die willen: de boel overnemen. Ze verkrachten onze vrouwen en vermoorden onze mannen… 😦

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s