Nieuw

Drie Iraakse “vluchtelingen” gearresteerd voor de voorbereiding van een terroristische aanslag

Volgens de krant “Ostsee-Zeitung” werden in het Dithmarschen-district (Schleswig-Holstein) in de vroege ochtend van 30 januari 2019 drie Iraakse “vluchtelingen” gearresteerd tot ongenoegen van links-groene multiculturele politieke activisten. Volgens de Groenen vertegenwoordigen zij een zogenaamde “verrijking” die volgens Martin Schulz (SPD) waardevoller is dan goud.

Volgens de “Ostsee-Zeitung” vond de arrestatie plaats omdat de drie gasten van de bondskanselier, gefinancierd door de Duitse belastingbetaler, in het kader van hun hoge mate van creativiteit al “prachtige” terreurplannen zouden hebben gesmeed om het land in de zin van de huidige politiek te “verrijken” en de burgers vrede van Allah te brengen.

In tegenstelling tot de politieke wil om de geïdealiseerde terreurgasten te verzorgen en hen toe te laten in de zin van de zogenaamde “tolerantie” en “acceptatie”, werd het Bundeskriminalpolizei uiteindelijk, na aanwijzingen uit Groot-Brittannië, gedwongen om de arme “mensen die bescherming nodig hebben” te storen en te intimideren om de geplande islamitische aanval te voorkomen – en daarmee helaas ook de prachtige “verrijking” die wordt nagestreefd, wat alles zo mooi “kleurrijk” maakt.

Met het oog op de eerder genoemde “kleurrijke” “verrijking” hadden de geëngageerde idolen van de huidige politiek al op kosten van de belastingbetaler een geschikt ontstekingsapparaat en een handleiding voor het maken van bommen aangeschaft en al explosieven verwerkt. Maar volgens de “Ostsee-Zeitung” werd de levering op weg van Groot-Brittannië naar Duitsland helaas onderschept door de “rechtse” Britse wetshandhavingsautoriteiten, in strijd met de regels van de Europese vrijheid van verkeer, zodat de Duitse politie zich uiteindelijk ook gedwongen voelde om eindelijk in actie te komen.

JouWatch >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10070 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on Drie Iraakse “vluchtelingen” gearresteerd voor de voorbereiding van een terroristische aanslag

  1. Jack vanderVeen // februari 1, 2019 om 08:51 //

    Mooi stukje satire eromheen geschreven.
    Volgens MEREL moeten we vooral blijven lachen en positief blijven denken. Met dank aan dit stukje satire dus.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s