Nieuw

Australische Munt neemt het risico op geïrriteerde moslims

De nummers twee en vijf zijn geluksnummers voor mensen geboren in het jaar van het varken. Het Chinese nieuwjaar, het jaar van het varken begint op 5 februari.

De Australische munt heeft, om deze belangrijke gebeurtenis voor de Chinezen in 2019 te vieren, een aantal gouden munten geproduceerd met een gelukkig varken omringd door gelukssymbolen, Lunar Year of the Pig. Mensen die onder dit teken zijn geboren, worden als eerlijk, loyaal, oprecht en goedmoedig beschouwd.

U kunt de munt hier bestellen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7721 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Australische Munt neemt het risico op geïrriteerde moslims

 1. Moslims zijn altijd wel om het een of ander geirriteerd

  Like

 2. Dcht ik even te kijken om er een te bestellen. (ik heb graag wat goud en zilver en wat dergelijke munten, je weet maar nooit.
  Nou, dank je feestelijk. Waarde $25,-AU. Kosten voor internationale bestelling maakt het $750,-.AU Oftewel voor buitenlanders vragen ze 30x de waarde. Laat maar lekker zitten.

  Liked by 1 persoon

 3. Je kan bij mij tegen kostprijs goud kopen en als bonus bewaar ik het ook nog voor je.

  Like

 4. Scrutinizer // februari 1, 2019 om 03:36 //

  @Johan
  Puur qua goud, zou de munt van aan kwart Oz ca. AUD450 waard moeten zijn.
  Bullion coins kosten altijd ietsje meer maar niet veel. En naarmate de denomiatie kleiner is, wordt die spread groter. Voor munten van een 1/4 Oz (i.p.v. 1 Oz) is een premie van 5 a 10% niet onredelijk. Maar meer dan AUD 500 geef je er best niet aan uit. Koop dan beter een kwart krugerrand voor een gunstiger prijs.

  Like

 5. Scrutinizer // februari 1, 2019 om 03:37 //

  @addendum
  sorry, ik was het linkje vergeten:
  http://quote.goldseek.com/pmaustraliaounce.php

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s