Nieuw

Waarom beschermt de ‘rechtse’ Telegraaf zigeuners?

Archieffoto van zigeunerkamp in Malmö. © News Øresund - Johan Wessman

Twee jaar geleden behaalden PSV-fans de voorpagina’s in de aanloop naar een duel tegen Atlético Madrid. In de Spaanse hoofdstad zouden zij zigeuners hebben ‘vernederd’, aldus de Telegraaf. Nu hangt diverse PSV-fans forse celstraffen boven het hoofd.

Door: N.Arcist

In maart 2016 lekten er beelden uit van bierdrinkende PSV-fans op het Plaza Mayor in Madrid. De beschonken aanhangers trokken de aandacht van lokale zigeuners – ook wel Roma genoemd – die direct aan het bedelen sloegen: een activiteit die zigeuners tot perfectie hebben verheven.

Iedereen snapt dat het gevoel voor rationaliteit verdwijnt na vele glazen alcohol en dat was bij deze PSV-fans niet anders. Onder invloed lieten zij de Roma in ruil voor wat geld dansjes doen, gooiden muntjes naar hen toe en lieten hen opdrukken. Een andere fan verbrandde vijf euro voor de ogen van een zigeuner. De Spaanse rechtbank eist nu één jaar celstraf tegen drie PSV-aanhangers.

Wellicht is deze humor smakeloos, maar het gaat compleet voorbij aan de aanleiding voor dit incident: zigeuners zijn een plaag.

Wie ook maar enigszins reiservaring heeft begrijpt dat zigeuners weinig overeenkomsten hebben met etnische Europeanen. Persoonlijk heb ik bijna tien Oost-Europese landen bezocht en daar honderden mensen ontmoet. Gedurende mijn reizen liet geen enkele lokale bewoner zich ooit positief uit over zigeuners. Dat komt omdat Oost-Europeanen – na eeuwen van interactie – weten dat zigeuners een subversief volk zijn.

In Europa leven naar schatting tot twintig miljoen zigeuners, vooral in Roemenië en Bulgarije. Ze fokken als konijnen en zullen in de (nabije) toekomst langzaam de meerderheid worden in meerdere Oost-Europese landen. Dat valt te wijten aan het lage geboortecijfer onder Slavische volkeren, veroorzaakt door economische onzekerheid, emigratie, nihilisme en alcoholisme.

Vooropgesteld zijn zigeuners geen Europeanen. Ooit vertrok dit volk vanuit India richting Europa en arriveerden daar in de twaalfde eeuw. Over het algemeen hebben zij altijd geïsoleerd geleefd van de rest van de bevolking.

Dat is echter geen reden voor de argwaan: zigeuners excelleren in criminaliteit. In veel Oost-Europese gevangenissen zijn zij dan ook oververtegenwoordigd. Diefstal, oplichting en geweld behoort tot hun specialiteiten.

Door het integratieprogramma van de Europese Unie (EU) – onder meer het opheffen van de nationale grenzen en het vrij verkeer van personen – reisden talloze Roma naar West-Europa. Steden als Parijs, Madrid en Londen worden geteisterd door zigeuners. Het betreft veelal zakkenrollers, professionele bedelaars en malafide goochelaars. Wie de Eiffeltoren recentelijk heeft bezocht, weet waar ik het over heb.

Het gros van de zigeuners weigert zich aan te passen en leeft volledig van een zwart inkomen. Zo doen zij dat al eeuwen: het is hun manier van leven.

Zigeuners gaan over lijken voor geld. Zo zetten zij bejaarden in als bedelaars om medelijden op te wekken (puur voor de show), gebruiken zij hun kinderen – al dan niet met (zelftoegebrachte) handicaps – voor oplichtingspraktijken en dwingen zij hun eigen dochters in de prostitutie.

Zullen politieke maatregelen en EU-subsidies helpen? Nee. Zelfs honderden jaren geleden – toen Europeanen vele malen harder waren dan tegenwoordig – sloeg men er niet in de zigeuners te integreren. Ook de overheidsprogramma’s van de communisten, die de zigeuners als proletariaat beschouwden, faalden.

Er is maar één oplossing: remigratie.

N.Arcist

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7721 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Waarom beschermt de ‘rechtse’ Telegraaf zigeuners?

 1. Helder, zigeuners zijn een plaag, aldus N. Arcist. Zijn oplossing: remigratie. Eén piepklein vraagje: remigratie, hoe en waarheen?

  Like

 2. De telegraaf is zo politiek correct als de hel.

  Like

 3. vonpuffelen // januari 30, 2019 om 20:50 //

  @peter4ring // januari 30, 2019 om 18:46 /
  Retour richting India, alhoewel het mij niet zou verbazen als ze daar ook vroeger al zijn weggetrapt net als de Tamils richting Sri Lanka.

  Like

 4. @Peter4ring,

  Naar Saoudi Arabie, de religie van de vrede heeft altijd plaats voor de ontheemden, toch?

  Like

 5. Scrutinizer // januari 31, 2019 om 13:17 //

  Raar. Dus als een volslagen onbekende je zomaar uit het niets om geld vraagt, dan moet je hem dat zomaar geven, of je mag het weigeren maar als je het geeft mag er niets tegenover staan?

  In MVD zijn er enkele bedelaars, maar er zijn ook mensen die aanbieden je schoenen te poetsen of (gekleed in witte overal) om je bloeddruk te meten. En verder zijn er zowel straatmuziekanten met een pet voor muntjes voor zich, alsook lui die jongleren met enkele plastic kegels. Ze voeren dus een nummertje op en zorgen voor entertainment. Als je het een keer gezien hebt (destijds in 2013 zag ik het voor het eerst) dan is het later een beetje afgezaagd, maar ten minste proberen ze iets te doen voor de centjes die ze hopen te krijgen.

  Een gewone bedelaar doet dit niet. Maar waarom zou je hen dat zelf niet mogen voorstellen? Waarom zou je wel mogen weigeren geld te geven maar als je bereid bent hen toch iets te gunnen, zou het dan zonder tegenprestatie moeten zijn? Waarom mag een straatmuziekant of jongleur wel het initiatief nemen om zomaar te entertainen, maar zou je als “klant” zelf niet mogen vragen of ie niet dit of dat kan doen?

  Net zoals je ook kan weigeren te schenken, maar het hen vrij stond het te vragen, zo staat het hen vrij om te weigeren bepaalde dingen te doen, maar kan de “klant” er wel om vragen.
  Ik zie het nut er niet van in dat iemand push ups gaat doen (en na een eerste keer 5 jaar geleden zie ik er ook niet het nut van in dat iemand wat kegels door de lucht laat vliegen) maar waarom mag ik dat niet voorstellen?
  Men is niet verplicht om een bedelaar iets te geven, dus het base case scenario is dat je neen zegt en hij 0,0 ontvangt. Welnu, je biedt hem de mogelijk om in ruil voor een prestatie een paar euro te verdienen. Daar is ie niet toe verplicht. Wat is daar in hemelsnaam mis mee? Als ie het vervolgens deed, vond ie het zelf kennelijk prima. Kennelijk verkoos ie enkele push ups in ruil voor een paar euro t.o.v. gewoon niets krijgen in ruil voor niets te doen, zoals hem vaak overkomt als mensen gewoon niets geven.
  En wees gerust: iets wat ie niet wil, of toch niet in ruil voor een te laag bedrag, zal ie ook gewoon niet doen. Wie een blowjob vraagt zal of nul op request krijgen of meer dan een paar euro kwijt zijn en wie iets totaal onacceptabel vraagt, zal het zelfs voor geen duizenden euro kunnen bekomen. Bv. “hier is mijn zakmes. Als je jezelf hier en nu castreert, krijg je 5000 euro” Wedden dat ie het niet doet? M.a.w. als men zeurt over afhankelijkheid, exploitatie, etc. Dat is pure bullshit. Wie iets echt niet wil, doet het niet, ongeacht de prijs die hem geboden wordt.

  Wat is in hemelsnaam de logica? Je mag kennelijk besluiten niets te geven, of je mag iets geven maar mag daar dan geen tegenprestatie voor vragen. De overheid ziet dus liever dat iemand niets krijgt, dan dat ie het verdient met wat push ups? Wat is dit voor mentaliteit?
  Oh, wacht: … als je iemand iets geeft voor een prestatie dan was dat kennelijk een loon en had je over die 2 euro misschien nog 0,5 euro werkgeversbijdrage moeten afdragen aan de fiscus. En dan had de bedelaar misschien ook nog 0,8 euro aan loonbelasting moeten afstaan aan de fiscus. Misschien is DAT hun probleem: dat ze vrezen zelf een deel van de buit mis te lopen.

  Like

 6. Zigeuner : IP, nee geen Important Persons but;
  Islam Prostrues.
  Zulk smerig afval, zelf de vuilniswagen laat ze staan langs de straat.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s