Nieuw

Volkerenmoordpropaganda werkt – In 5 jaar tijd 50 x zoveel transgender kinderen

Het aantal kinderen onder de 16 dat in Groot Brittannië van gender wil veranderen is in slechts 5 jaar tijd ongeveer vervijftigvoudigd. Daar waar de overheid eerst iedere paar maanden slechts een handjevol transgender kinderen registreerde, zijn dat er nu 7 tot 10 per week. De cijfers zullen waarschijnlijk heel verschillend worden uitgelegd; voorstanders zullen zeggen dat kinderen die toch al dit soort gevoelens hebben door de grotere acceptatie veel eerder ‘uit de kast’ durven komen; tegenstanders zullen hun visie zien bevestigd dat er sprake is van ‘LBGTQ propaganda’, waar kwetsbare kinderen met verwarrende gevoelens het slachtoffer van zijn.

Voor € 40,- kunnen ouders in het Verenigd Koninkrijk het geslacht en de naam van hun kind administratief veranderen. Dagelijks is er tenminste één kind die op papier van sekse verandert. De meerderheid is een tiener van 14 of 15, maar het gaat ook om kinderen van slechts 10 jaar oud.

XanderNieuws >>

Die voorleesmiddagen door dragmonsters in bibliotheken en op scholen zijn niet zo onschuldig als ze afgeschilderd worden. Het doel is om kinderen op een leeftijd dat ze daar niet mee bezig horen te zijn in verwarring te brengen met genderwaanzin.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (636 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s