Nieuw

Neger die agent pistool op hoofd zette niet onderzocht: wachttijd is te lang

De rechtbank in Den Haag ziet af van een psychiatrisch onderzoek naar de geestesgesteldheid van een 19-jarige man die er van wordt verdacht een vuurwapen op het hoofd van een Haagse agent te hebben gezet. De wachtlijst voor plaatsing in het Pieter Baan Centrum is te lang, meent de rechtbank.

Op 6 oktober vorig jaar bracht een man van Eritrese afkomst vanuit Tilburg een bezoekje aan Den Haag. Hij werd door een agent in het stadscentrum aangesproken op het drinken van bier op straat. De man rende eerst weg, maar stopte toen op de Boomsluiterskade, waarna hij de achtervolgende agent een doorgeladen pistool tegen het hoofd zou hebben gezet. De bedreigde agent schoot de man uit zelfverdediging in zijn knie.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (638 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

3 Comments on Neger die agent pistool op hoofd zette niet onderzocht: wachttijd is te lang

 1. ieznogoedh // januari 30, 2019 om 12:47 //

  Ha, toebrengen van letsel door die politieagent. Die zal wel veroordeeld worden.

  Like

 2. vitanova@planet.nl // januari 30, 2019 om 15:03 //

  Lijkt me een inzicht-momentje voor deze politieagent: Als ik deze politie-agent was, zou ik me toch ernstig afvragen of ik wel voor deze overheid en dit rechtssysteem wil werken. Deze overheid is zo losgeslagen, dat ze zelfs haar eigen ambtenaren te grazen neemt. Zoals ze ons, burgers, ook allemaal te grazen neemt.

  Like

 3. Kan je na gaan hoeveel gestoorde getraumatiseerde figuren er los rond lopen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s