Nieuw

KIJK: Linkse extremisten vallen de Gele Hesjes in Canada aan

In de sociale media verspreidt zich een videoclip uit Canada die laat zien hoe verschillende gemaskerde linkse extremisten mensen aanvallen die zich in Gele Hesjes hebben verzameld om te demonstreren.

Het was op zaterdag om 11.00 uur ’s ochtends lokale tijd dat een groep mensen zich buiten het Hamilton City Hall in de Canadese provincie Ontario had verzameld om te protesteren tegen de liberale regering en het leiderschap van premier Justin Trudeau toen gewelddadige linkse extremisten op het toneel verschenen en de demonstranten aanvielen, meldt CTV News .

De onderstaande videoclip laat zien hoe verschillende gemaskerde personen van het extreem linkse netwerk Anti-Fascistische Actie twee oudere mannen die deelnemen aan de demonstratie aanvallen. Een man in een Geel Hesje wordt neergeslagen en blijft op de grond liggen.

De politie heeft een 25-jarige man gearresteerd die nu verdacht wordt van mishandeling met wapens, bezit van illegale wapens en ordeverstoring.

Bron:

VIDEO: Vänsterextremister attackerar Gula västarna i Kanada

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8473 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on KIJK: Linkse extremisten vallen de Gele Hesjes in Canada aan

 1. Op de twitter account spreekt de plaatser over ‘antifa fascist’ waarop kwaad wordt gereageerd want het moet zijn antifascist, volgens die persoon zijn het geen fascisten maar communisten!!!!!!!!

  Zie je, nu zeggen ze het gewoon zelf, internationaal socialisme = communisme. M.a.w. de eu zijn communisten, globalisten zijn communisten en de democraten zijn communisten!!

  Dit is echt heel bizar en dat heeft kunnen gebeuren dankzij de val van de muur, niemand was er nog op bedacht, het gevaar was geweken dacht men, niet dus, het rot nu van binnenuit!!

  Het ergste en levensgevaarlijke is dat velen die er aan meewerken geen flauw idee hebben dat ze hand en spandiensten verlenen aan communisten.

  Like

 2. tim pietersen // januari 30, 2019 om 21:30 //

  uri besmenov

  Like

 3. KNETTERGEK // januari 31, 2019 om 08:53 //

  Andere maatregelen treffen tegen dat linkse tuig

  Like

 4. Communisten, de val van de muur, Polen, Slowakije en Hongarije hebben nog karakter.
  De manier waarop een zigeuner die mensen op het terras lastig bleef vallen, gecorrigeerd werd, dat zou in NL nooit getolereerd worden.
  Hier zou zo’n mafkees bescherm worden.
  Antifa idioten zijn net zo gestoord als die geloofsfanaten.
  Anti fascisme, een echte anti fascist moet tegen religie zijn.
  Religie is fascisme.
  Slowakije is katholiek, hoewel ik er niks van moet hebben, voorkomt dat geloof wel dat een veel bizarder geloof de kop op steekt.
  Er komt geen snuffel koepel, in die landen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s