Nieuw

Jodelen tegen rechts

Jogida : Screenshot YouTube

Zo zien de twee dames er uit die in onderstaande video met “Hallo Antifascisti!” tegen rechts jodelen. Nog een vleugje fleur dat door puur veelkleurigheid door de mediawereld over het hoofd is gezien- en dit ondanks de vermeende verrijkende steun van de mainstream. Wij helpen ze graag aan een paar extra klikken.

De twee oudere versies van Gitti en Erika lanceerden JOGIDA, het “Jodel-offensief tegen idiotisme door angst”, om hun stem te verheffen tegen “humorfobie en vreemdelingenhaat”. Zeer moedig, zo midden in het kleurrijke Berlijn …. De tourkalender voor dit jaar is al volgeboekt, Helene Fischer zou van jaloezie groen geworden zijn. Uiteindelijk is er nog maar één vraag over, namelijk waarom het artikel niet onder satire terecht is gekomen. Dat is eenvoudig – ze zijn serieus! Echt waar?

Bron:

Jodeln gegen Rechts

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7721 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Jodelen tegen rechts

 1. trebor2110 // januari 30, 2019 om 21:24 //

  en zijn ze al opgenomen in het gekkenhuis

  Like

 2. Ik snap niet wat dit nu moet voorstellen. Aan het eind roept men, begrijp ik, love Joden, hate facism. Wel, ik ook. En dus voel ik me niet bijzonder aangesproken.

  Los daarvan zou ik me zelf zo niet publiekelijk voor lul willen zetten. Volgens mij is het dan ook niet voor nies dat ze blonde pruiken opgezet hebben.

  En hoezo ‘humorfobie en vreemdelingenhaat’? Ik barst van de humor en ik haat geen vreemdelingen in het algemeen. Wat ik haat is het gedrag van sommige(!) vreemdelingen en ik vind dat ik dat ook mag benoemen vooral omdat ik daar goede argumenten voor heb.

  En dan komen we bij de kern. We weten allemaal hier dat de Linkse globalisten niet echt een antwoord hebben op verstandige argumenten. En wat doe je dan? Dan verval je in onzinnige flutargumenten zoals: Vreemdelingenhaat, Islamofobie, racisme, extreem rechts enz. en dan kijk je er ook nog eens heel interessant en semi-boos bij alsof je wilt zeggen: ‘kijk mij toch eens, ik durf de dingen toch maar mooi bij de naam te noemen’ met als gevolg dat je de andere linkse dommelingen ook onmiddellijk aan je zijde hebt. Nou, goed hoor, als dat je manier is om vrienden te maken. Ik heb persoonlijk weinig echte vrienden en daar zijn redenen voor.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s