Nieuw

Goed nieuws voor bijdragers aan Duitse ziektekostenverzekeringen: Ze mogen nu ook betalen voor baardhaarverwijdering van transseksuelen

De Duitsers moeten al miljarden betalen voor de rotte gebitten van de kamelenpijpers en baklavavreters die in hun veilige thuislanden nooit naar een tandarts zijn geweest. Nu mogen moeten ze ook nog voor mislukte mannen betalen.

Een transseksueel die zijn baardhaar door een schoonheidsspecialiste laat verwijderen, heeft recht op dekking van de kosten door zijn ziektekostenverzekering. Zoals het Sociaal Hof van Hannover maandag heeft bepaald, hebben transseksuelen recht op “gendergelijkwaardige behandelingen om hun psychische problemen te verminderen”. De bevoegde rechter volgde daarmee de jurisprudentie van het Federaal Sociaal Hof.

Volgens de rechtbank was de rechtszaak aangespannen door een “vrouw uit Hannover die in 1972 als man werd geboren”. In haar nieuwe rol als vrouw zorgde haar sterke baardgroei voor moeilijkheden, omdat ze zich ’s middags al een tweede keer moest scheren en make-up moest aanbrengen. Haarverwijdering door een dermatoloog leidde echter tot huidontsteking.

En daar kun je nogal geïrriteerd van raken, zoals deze video laat zien.

Als gevolg hiervan werd de transseksueel door een schoonheidsspecialiste van haar baardhaar ontdaan. De ziektekostenverzekeraar weigerde echter de kosten te dekken en wees erop dat de voordelen afhankelijk waren van een medisch voorbehoud. Het Sociaal Hof in Hannover was het daar nu niet mee eens. De uitspraak is echter nog niet definitief, meldt Junge Freiheit.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (636 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s