Nieuw

Global Warming in Noord-Amerika: kan -53 graden worden

De Amerikanen zullen deze week bevriezen als de temperaturen in delen van het land sterk dalen. Volgens de prognose zou het onder andere in Chicago min 53 graden (Celsius) kunnen worden, meldt de BBC.

In de staat Iowa hebben meteorologen het publiek gewaarschuwd om niet diep te ademen en niet te veel te praten als ze buiten zijn, zo meldt een televisiezender. In delen van Wisconsin, Michigan en Illinois is de noodtoestand uitgeroepen.

De Amerikaanse president Donald Trump becommentarieerde de vrieskou op Twitter.

“Wat de hel is er aan de hand is met de opwarming van de aarde? Komt alsjeblieft zo snel mogelijk terug, we hebben je nodig!”

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7729 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Global Warming in Noord-Amerika: kan -53 graden worden

 1. Cooling is the new warming

  Like

 2. Zo krijgt de uitdrukking ‘Be cool’ opeens een hele nieuwe betekenis.

  Vreselijk grappig die Trump. Hoe zet je al die klimaatveranderingfanaten voor lul? Nou, gewoon met één tweet.

  En zo kun je opeens ook heel anders kijken naar dat kinderspijbelen voor het klimaat. Als die kinderen straks een jaar of 30 zijn beseffen ze waarschijnlijk pas hoe erg ze misbruikt zijn door die Linkse klimaathobbyisten. Dat zegt ook een zekere Esther van Fenema in de Telegraaf

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/3090750/laten-klimaatspijbelen-is-kindermishandeling?utm_source=google&utm_medium=organic

  Zij zegt: ‘Pure manipulatie door volwassenen”, Er ontbreekt nog één woord in die zin, namelijk het woord LINKSE volwassenen want het verstandige deel van de bevolking weet natuurlijk inmiddels wel beter.

  Als ik een vader zou zijn zou ik die waanzin ook niet accepteren: ‘Ik heb mijn kind op jouw school gedaan om te leren, beperk je dan ook daartoe en leg niet je eigen Linkse waanzinideeën in het hoofd van mijn kind’.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s