Nieuw

Gele Hesjes leider die opzettelijk in zijn oog werd geschoten is voor de rest van zijn leven gehandicapt

We weten dat Franse agenten de opdracht hebben om opzettelijk op het gezicht en speciaal de ogen te mikken.

“Schiet een granaat in zijn mond”, wordt hier geroepen (het hele verhaal onder de link hierboven):

… en dit leren alle Franse agenten: ‘De onderste en bovenste ledematen en in mindere mate de romp zijn geautoriseerde doelwitten. Het is verboden om op het hoofd of de genitaliën te mikken’, vergezeld met deze afbeelding… (Via Niemands Knecht)

Maar dat zijn de oude regels. Die regels zijn afgeschaft onder de Rothschild-dictator, die als een duveltje uit een joods media-doosje op het schild gehesen werd toen Marine Le Pen op verkiezingswinst af leek te stevenen. De repressie van de gentiles in Frankrijk houdt zich niet aan de regels die beschaafde mensen hanteren. De overlords beseffen dat het er op of er onder is. Het volk vecht voor haar vrijheid, en dat is haar niet gegund.

En terwijl de EU zich druk maakt om vermeend politieoptreden tegen demonstranten in Roemenië en een Artikel 7 procedure aanspant tegen het Hongarije van Orban, Orban die met de dag populairder wordt, en Polen, omdat die zich ondemocratisch zouden gedragen, doet de EU er het absolute zwijgen toe over het Frankrijk van Macron waar elk weekend buitenproportioneel politiegeweld tegen vreedzame demonstranten gebruikt wordt terwijl er nota bene gepantserde voertuigen van de EU rondrijden.

We zagen hetzelfde vorig jaar bij de protesten in Catalonië, toen de EU bij monde van Frans Timmermans zei dat het een interne aangelegenheid was, het extreme politiegeweld tegen vreedzame burgers dat we daar zagen. (overigens ben ik tegen Catalaanse onafhankelijkheid omdat het een links jihadhellhole is, en het ongetwijfeld de deur voor de invasie verder open zou zetten eens het onafhankelijk is, maar dat terzijde). Het is een interne aangelegenheid als de EU het er niet mee eens is en dan mogen de lokalio’s er op slaan, en wel zo hard ze willen, en het is een EU aangelegenheid als de bevolking niet in de pas van de EU-dictatuur wil lopen.

Hetzelfde recept wordt uit de kast gehaald als het om de nationale begrotingen gaat. Die van Italië werd afgekeurd en er werd gedreigd met stevig ingrijpen, en de eerdere staatsgreep in gedachten die de EU in Italië pleegde door Monti van Goldman Sachs te installeren toen de EU de begroting van Berlusconi afkeurde, weten we wat ‘stevig’ inhoudt als de EU de begroting afkeurt. Het afkeuren van de begroting van de regering Salvini die keurig onder de 3% bleef, had niks met de begroting te maken, maar alles met de anti-immigratie-politiek van Salvini, want toen Macron zijn begroting twee weken later opschroefde in een poging de gele hesjes af te kopen en wél de EU-budgetregels overschreed bleef het stil in Brussel, en viel ook de grote muil tegen Italië stil, omdat zelfs de EU-hypocrisie grenzen heeft.

Uit onderstaande weergave blijkt dat het geüniformeerde schorem dat de positie van Macron verdedigt, de opdracht om op het hoofd te schieten met liefde uitvoert. Bedenk daarbij dat Franse agenten net als Nederlandse niet heel goed betaald krijgen en er dus nauwelijks een financiële ‘incentive’ is, en de conclusie is dat er sadisten bij de politie gaan.

Rood, 77%, is op het hoofd. Dergelijke percentages haal je niet als je niet bewust mikt. Dergelijke percentages haal je niet als een paar agenten bewust mikken. Dergelijke percentages, en bedenk dat er ook misgeschoten wordt, haal je alleen als bijna alle agenten er een satanisch genoegen in scheppen om op het hoofd te schieten.

Dat is de staat van deze dictatuur. Het was jarenlang een fluwelen dictatuur waar gekke wijven als een Judith Sargentini ingezet werden om ons leugens te verkopen zodat we nog konden denken dat het gewoonweg dommigheid was, maar inmiddels is het helse gelaat van de duivel die deze EU aanstuurt duidelijk zichtbaar.

“Do not forget that these people want you broke, dead, your kids raped and brainwashed, and they think it’s funny.” -Sam Hyde

Gele Hesjes leider die opzettelijk in zijn oog werd geschoten is voor de rest van zijn leven gehandicapt

Jérôme Rodrigues, een vooraanstaand lid van de protestbeweging, werd getroffen door een “flash-ball”.

Dit is een ‘Flash-Ball’:

Er is gepleit voor een verbod op het gebruik van dit dodelijke wapen door de Franse politie en vorige week gaf de minister van Binnenlandse Zaken, Christophe Castaner, opdracht aan agenten die ze gebruikten om lichaamscamera’s te dragen. Maar dat was alleen om in de kranten af te kunnen drukken, want de agenten die de meest vuile opdrachten uitvoeren zijn niet uitgerust met camera’s.

De flah-balls zijn uitgerust met een holografisch vizier, die het mogelijk maakt om heel precies te mikken, om iemand in het gezicht te schieten, om een oog uit te zien knallen.

Rodrigues’ advocaat, Philippe de Veulle, vertelde BFM televisie: “Hij zal voor het leven gehandicapt zijn. Het is een tragedie voor hem en zijn familie. De Veulle zei dat hij een klacht indiende tegen de politie voor “opzettelijk geweld door een persoon van het openbaar gezag”.

Hier is te zien hoe Jerome Rodrigues beschoten wordt en even later afgevoerd:

Deze opname komt van zijn eigen telefoon. Want dat is waar hij vooral om bekend stond, hij filmde alles en streamde dat zo veel mogelijk LIVE.

De dictatuur heeft dit ‘oog’ van de samenleving effectief verblind.

En het was bewust:

Een leider van de Gele Hesjes roept op tot ‘opstand’ nadat een belangrijke leider van de Gele Hesjes is neergeschoten en voor het leven verminkt

Breitbart:

Een leider van de Gilets Jaunes beweging heeft opgeroepen tot een “opstand” bij het protest van volgende zaterdag, na de ernstige verwonding van een van de belangrijkste figuren in het weekend.

De heer Rodrigues is een nauwe bondgenoot van een van de leiders van de Yellow Vest-beweging Éric Drouet, die leden van de beweging oproept om hun druk op de regering van de Franse president Emmanuel Macron op te voeren.

In een verklaring verwees Drouet duidelijk naar het Franse volkslied: “Citoyens, formez vos bataillons” of “burgers vormen uw bataljons! – een veel meer openlijk militanter standpunt dan de beweging eerder heeft ingenomen.

“Zo verklaren we de noodtoestand van het volk”, zei hij en voegde eraan toe: “We roepen op tot een ongekende opstand met alle nuttige en noodzakelijke middelen om ervoor te zorgen dat niemand het slachtoffer wordt van deze oorlogswonden”.

De totalitaire volkerenmoordorganisatie die de EU is, zet niet nog alleen maar democratisch geweld in zoals bij het terzijde schuiven van de talloze referenda (Fr, NL, IRE) en staatsgrepen die het gepleegd heeft (Gr, ITA, ESP), het vecht niet alleen tegen democratische leiders wiens populariteit elke dag toeneemt (Orban, Salvini, Polen), de globalistenknechten zien in Frankrijk zelfs geen andere uitweg meer dan extreem politiegeweld.

Ik heb altijd geroepen, sinds 1 juni 2005, dat de EU een illegale dictatuur is. En nu zien we hoe een illegale dictatuur eindigt als het volk in opstand komt. Want geen enkele mate van geweld kan het Volk stoppen eens het vastbesloten is het juk van zich te werpen.

In plaats van te buigen, worden de Fransen hardnekkiger. Het is een revolutionair volkje tenslotte. En het zijn niet de enige standvastige Europeanen.

Solidarinosc heeft het twee jaar volgehouden en de gevolgen zijn bekend. ‘Dat de DDR nu Duitsland overgenomen heeft en Angela Merkel Europa aan het uitmoorden is‘. Nee, dat is flauw. Er zijn ook een hoop Europeanen bevrijd, en we zullen hun steun hard nodig hebben om van deze steeds grimmiger wordende EU af te komen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

9 Comments on Gele Hesjes leider die opzettelijk in zijn oog werd geschoten is voor de rest van zijn leven gehandicapt

 1. Dat weet ik ook, dat ze speciaal op het hoofd mikken, zo kunnen ze ‘dodelijk’ geweld gebruiken.

  Liked by 1 persoon

 2. Mooi geschreven ook.

  Liked by 1 persoon

 3. Duchesne // januari 30, 2019 om 17:52 //

  Vraag je maar af welke mensen het zijn die regeringen steunen en stemmen op “democratische” partijen die dit soort manier van “orde” handhaven gebruiken, en vraag je maar af wat er omgaat in het hoofd van hen die het geweld tegen betaling toedienen tegen de eigen bevolking….en wat iemand bezield om vervolgens te helepen met het verzwijgen van dit soort misdaden….

  …..en als je die vragen hebt beantwoord weet je dat vrijheid kapot is en je rechten ook. En wie dat daar schuld aan zijn….

  Liked by 3 people

 4. De overgrote massa leest de krant en kijkt NOS Journaal en RTL Nieuws. Die hebben het er niet over, dus bestaat het niet. De afgelopen weken al diverse mensen attent gemaakt op live online coverage van RT. Stuk voor stuk reageren ze: “Die gele hesjes, dat is toch alweer over?”.

  De MSM “in handen van” … dat is ons zwakke punt. Nationalistische tegenhanger die het grote publiek bereikt zie ik er niet zo 1,2,3 komen.

  Liked by 2 people

 5. Dit is dus het werk van communisten, we worden overlopen door communisten as we speak. Nog niet zo lang geleden kwam ik tot die conclusie en toen dacht ik bij mezelf ‘hè, hoe kan dat nou, ben ik paranoia aan het worden?’. Ik vertelde het aan andere mensen en die begonnen schaapachtig te lachen maar ik kon er niet omheen internationaal socialisten zijn communisten ongeacht wat voor naam je het beestje geeft, en nu op dat twitter account bij het andere artikel zeggen ze het zelf, antifa zijn communisten. En nu dit steeds duidelijker wordt moet er ook wmakkelijker tegen te strijden zijn hoewel het nog wel een tijd zal duren voordat het algemeen erkend wordt want de huidige communisten begrijpen dondersgoed dat de massa zo lang mogelijk onwetend moet blijven.

  Liked by 2 people

 6. Ik heb het me allemaal afgevraagd @Duchesne.

  Like

 7. Jep @Hans Hoogvliet,
  wat ik niet zie, bestaat niet.
  Ofschoon de cirkel van terroristen ons meer en meer beginnen te beklemmen.

  Like

 8. templars2017 // januari 30, 2019 om 21:24 //

  het is verschrikkelijk om vast te stellen hoe on-geinformeerd de meesten onder ons zijn, volledig afgaande op wat de msm hen inlepeld ,er is zo veel aan het gebeuren en de meesten weten het niet eens ,niet per sé omdat ze het niet willen weten doch omdat er op de media die ze raadplegen geen woord over gerept wordt.
  Als je dan op een lopend feit wijst waar geen “coverage ” over was dan ben je net iemand die in een fantasie wereld leeft ,niet beseffende dat ze zelf blootgesteld worden aan hun eigen illusie.

  Liked by 1 persoon

 9. De gele hesjes hebben nu al zoveel ogen eruit zien knallen, door hun (r)overheid.
  Ik snap gewoon weg niet waarom ze geen veiligheidsbril opzetten. Als je ziet wat voor impact een brilletje van onder de 3 Euro kan verdragen dan is dat toch het eerste wat je koopt en een goede helm en een tok als je het tegen je overheid wilt opnemen. (Er gaat onder de agenten echt wel een polletje / wedstrijdje: wie kan er ongestraft de meeste oogbollen eruit knallen). Testen genoeg op Youtube te vinden wat alleen al een veiligheidsbril aan bescherming biedt.

  Liked by 3 people

1 Trackback / Pingback

 1. Feynman en/of Feiten: GeleHesjes krijgen de kogel – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s