Nieuw

Franse wetgevers debatteren over een controversiële nieuwe wet die het recht van mensen om te demonstreren zou kunnen beperken

Franse wetgevers debatteren over een controversiële nieuwe wet die het recht van mensen om te demonstreren zou kunnen beperken.

De wet zal vanaf dinsdag in de nationale vergadering worden besproken en volgt op weken van geweld waarbij de Yellow Vests Movement Politie betrokken is.

Het wetsontwerp, dat bekritiseerd is door leden van de oppositie en leden van de Franse president Emmanuel Macron’s regerende partij, zou prefecten die verantwoordelijk zijn voor lokale regio’s kunnen machtigen om mensen te beletten deel te nemen aan protesten als ze denken dat ze een ernstige bedreiging vormen voor de openbare orde.

Ongeveer 2.000 mensen zijn gewond geraakt sinds het begin van de gele vestenprotesten op 17 november vorig jaar. (door politiegeweld)

De demonstraties, die grotendeels gebaseerd waren op economische overwegingen, kwamen vaak neer op geweld, verliepen merendeels vreedzaam.

Dat is de pest met de Associated Press, je blijft strepen in die leugens van ze.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (634 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s