Nieuw

Een holocaust was wat de Amerikanen met de Duitsers deden

Rheinwiesenlager-1

Nooit eerder waren zoveel mensen in gevangenschap gezet. De omvang van de geallieerde gevangenneming was ongekend in de geschiedenis. De Sovjets namen ongeveer 3,5 miljoen Europeanen gevangen, de Amerikanen ongeveer 6,1 miljoen, de Britten ongeveer 2,4 miljoen, de Canadezen ongeveer 300.000, de Fransen ongeveer 200.000. Ontelbare miljoenen Japanners kwamen in 1945 in Amerikaanse gevangenschap, plus ongeveer 640.000 in Sovjet gevangenschap.

Toen Duitsland op 8 mei 1945 capituleerde, stuurde de Amerikaanse militaire gouverneur, generaal Eisenhower, een “dringende opdracht” door het uitgestrekte gebied dat hij bestuurde, waardoor het een misdaad werd, dat met de doodstraf werd bestraft, voor Duitse burgers om gevangenen te voeden. Het was zelfs een doodstraf-misdaad om op een plaats voedsel te verzamelen met de bedoeling het naar de gevangenen te brengen … Het bevel werd in het Duits naar de provinciale regeringen gestuurd, die het onmiddellijk aan de lokale overheden moesten uitdelen. Kopieën van de orders werden onlangs ontdekt in verschillende dorpen in de buurt van de Rijn …. Het bericht [dat Bacque reproduceert] leest voor een deel: “In geen geval mogen onder de plaatselijke bevolking voedselvoorraden worden verzameld om deze aan de krijgsgevangenen af te leveren. Degenen die deze verordening schenden en toch proberen deze blokkade te omzeilen om iets naar de gevangenen toe te laten komen, plaatsen zichzelf in gevaar om neergeschoten te worden…..”.

Het bevel van Eisenhower werd ook in het Engels, Duits en Pools op het prikbord gepubliceerd van het hoofdkwartier van de militaire regering in Beieren, ondertekend door de chef-staf van de militaire gouverneur van Beieren. Later werd het in het Pools geplaatst in Straubing en Regensburg , waar veel Poolse bewakings-compagnieën de nabijgelegen kampen bewaakten. Een officier van het Amerikaanse leger, die de geplaatste order in mei 1945 heeft gelezen, schreef dat het “de bedoeling van de legerleiding met betrekking tot de Duitse krijgsgevangenenkampen in de Amerikaanse zone van mei 1945 tot het einde van 1947 was om zoveel mogelijk krijgsgevangen te vernietigen zonder dat een dergelijke aanpak een internationale controle mogelijk zou maken”.

…. Het beleid van het [Amerikaanse] leger was om [Duitse] krijgsgevangenen uit te hongeren, volgens verschillende Amerikaanse soldaten die er waren. Martin Brech, gepensioneerd hoogleraar filosofie aan het Mercy College in New York, die in 1945 bewaker was in Andernach, heeft verkaard dat hij van een officier te horen kreeg dat “het ons beleid is dat deze mannen niet gevoed worden”. De 50.000 tot 60.000 mannen in Andernach waren uitgehongerd, leefden zonder onderdak in gaten in de grond en probeerden zich te voeden met gras. Toen Brech hen brood door het prikkeldraad smokkelde, kreeg hij het bevel van een officier om te stoppen. Brech smokkelde later nog meer voedsel naar hen toe, werd betrapt en door dezelfde officier gezegd: “Als je dat nog een keer doet, word je neergeschoten”. Brech zag lijken “met vrachtwagenladingen” het kamp uitgaan, maar hij kreeg nooit te horen hoeveel het er waren, waar ze begraven lagen, of hoe.

…. De krijgsgevangene Paul Schmitt werd in het Amerikaanse kamp in Bretzenheim doodgeschoten nadat hij in de buurt van het prikkeldraad was gekomen om zijn vrouw en jonge zoon te zien die hem een mand met voedsel brachten. De Fransen volgden het voorbeeld: Agnes Spira werd in juli 1945 in Dietersheim door Franse bewakers doodgeschoten voor het meenemen van voedsel naar de gevangenen. Het gedenkteken voor haar in het nabijgelegen Buedesheim, geschreven door een van haar kinderen, leest: “Op 31 juli 1945 werd mijn moeder plotseling en onverwacht van mij afgescheurd vanwege haar goede daad jegens de gevangengenomen soldaten”. De inschrijving in het katholieke kerkregister zegt eenvoudigweg: “Een tragisch einde, doodgeschoten in Dietersheim op 31.07.1945. Begraven op 03.08.1945”. Martin Brech keek verbaasd toe hoe een Amerikaanse officier in Andernach op een helling stond en op Duitse vrouwen schoot die van hem wegrenden in het dal onder hem.

De krijgsgevangene Hans Scharf …. zag hoe een Duitse vrouw met haar twee kinderen naar een Amerikaanse bewaker in het kamp in Bad Kreuznach kwam met een wijnfles. Ze vroeg de bewaker om de fles aan haar man te geven, die bij de omheining zat. De bewaker stak de fles in zijn eigen mond en toen deze leeg was, gooide hij de fles op de grond en doodde de krijgsgevangene met vijf schoten.

…..Veel gevangenen en Duitse burgers zagen hoe de Amerikaanse bewakers het voedsel dat door burgervrouwen werd meegenomen, verbranden. Een voormalig gevangene beschreef het onlangs: “In begin brachten de vrouwen uit de nabijgelegen stad voedsel naar het kamp. De Amerikaanse soldaten namen alles weg van de vrouwen, gooiden het op een hoop, goten er benzine overheen en verbrandden het. Eisenhower zelf liet het voedsel vernietigen”, aldus de schrijver Karl Vogel, de Duitse kampcommandant die door de Amerikanen in kamp 8 in Garmisch-Partenkirchen was aangesteld. Hoewel de gevangenen slechts 800 calorieën per dag kregen, vernietigden de Amerikanen voedsel buiten de kamppoort.

A HOLOCAUST WAS WHAT THE AMERICANS DID TO THE GERMANS

Bron:

„HOLOCAUSTLEUGNUNG“ IST DERZEIT IN DER BRD EINE STRAFTAT ; DESHALB.. AUFKLÄRUNG ÜBER DEN „HOLOCAUST“ AM DEUTSCHEM VOLK – TEIL 1

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.132 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7754 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

13 Comments on Een holocaust was wat de Amerikanen met de Duitsers deden

 1. je zou haast denken dat ze eerder 6 miljoen duitsers gedood hebben ipv joden. Sowieso is dat volgens mij een twijfelachtige geschiedschrijving. Je zou denken het is een omgekeerde wereld. Ik lees het boek mein kampf, in orgineel duitse taal, en als je dat nogal academisch taal geschrevene begrijpt, zie je wat AH bedoelde. Het was geen domme man, in tegendeel.

  Like

 2. Dat het geen domme man was begrijp ik wel maar hij heeft zijn intelligentie verkeerd gebruikt.

  Overigens zien we dat heden ten dage ook weer. Academisch geschoolden die zich zelf ‘elite’ noemen en hun intelligentie verkeerd gebruiken. Er is een verschil tussen intelligentie en functionele intelligentie.

  En tja, oorlog is wreed maar ik denk dat de Duitsers na de oorlog niet echt in de positie waren om de andere partij wreedheden te verwijten.

  Like

 3. “ik denk dat de Duitsers na de oorlog niet echt in de positie waren om de andere partij wreedheden te verwijten”

  Waarom niet? Waarom mogen ze deze wreedheden die op hun zijn toegepast niet beklagen maar moeten wel nog steeds geconfronteerd worden met die ze zelf zouden hebben begaan?

  Like

 4. Toevallig heb ik er laatst een paar videos en een documentaire over gezien.

  Voor wie interesse heeft: hier is de documentaire. (Hij duurt wel wat lang, anderhalf uur).

  Liked by 1 persoon

 5. Gladiator // januari 31, 2019 om 13:25 //

  Gewoon ff kijken naar de docu “Höllensturm” welke gaat over niets minder dan godverdomme de TOTALE VERNIETIGING VAN HET DUITSE VOLK/RAS!!!!

  Wordt er nu toch echt langzaam echt ziek van.

  Kijk nu eens eindelijk naar de docu “Europa_The last Battle”” en alle slaapoogjes zijn wakker.

  Let wel op, daarna ben je met zekerheid “antisemiet” een woord wat ik niet meer horen kan én wil horen!
  Nogmaals voor alle duidelijkheid, ik heb NIETS tegen mensen van Joodse afkomst, helemaal niets!!! Hier kan en wil ik overduidelijk in zijn!!
  En dit is voor mij ook heel gewoon daar ik tegen geen enkel persoon op deze aarde ook maar iets heb, echter ik verlang precies hetzelfde terug!! That’s all!! En net dat is niet zo!!!

  Ben echter nog steeds op antwoord aan het wachten namelijk van een persoon welke mij toch heel stiekem “antisemiet” noemde maar tot op de dag van vandaag een antwoord aan mij schuldig blijft!!

  Toch!!!!
  Degene die ik bedoel leest dit en weet dit.

  Ik praat dus niet in raadsels en dat hoef ik ook niet daar ik gelijk heb!!

  Gladiator

  Like

 6. @Rommel, De Duitsers zijn deze oorlog begonnen, weet je nog? Daarbij hebben zij ongelofelijke wreedheden begaan op die mensen die zij als hun vijand of Untermensch beschouwden. Ik herinner me nog de moord op Amerikaanse krijgsgevangenen bij Malmedy. Ik kan me ook nog een scene herinneren op National Geographic waarbij Duitsers bij Russische levende(!) krijgsgevangenen al hun bloed uit hun lichaam trokken om daarmee hun gewonde Duitse kameraden van bloed te voorzien. Het verhaal van de concentratiekampen is bekender. En dan zeg ik: Oorlog is verschrikkelijk en in een oorlog vinden de meest ongelofelijke wreedheden plaats maar de Duitsers zijn niet echt in de positie om de andere partij wreedheden op hen te verwijten gezien de wreedheden die zij zelf anderen hebben aangedaan.

  Like

 7. Gladiator // januari 31, 2019 om 21:26 //

  @Fransdo,,

  Beste,

  De Duitsers zijn dus de oorlog begonnen…….???? FOUT
  En dan refereert u naar National Geografic…………!!! Please don’t!!

  @Fransdo,

  Doe u zelf nu eens 1x in uw leven een heel groot plezier en bekijk eens eindelijk de helaas 10 delige docuserie “Europa_The last Battle” zodat u heel misschien een heel klein beetje mee kunt praten over hetgeen er ECHT GEBEURD is VOOR – TIJDENS – en NA WOII want u begrijpt er werkelijk helemaal niets van!!

  Dus geef aub geen commentaar alvorens u deze heeft gezien. Reactie mijnerzijds kunt u dan namelijk heel lang op wachten!!

  Ongelooflijk dit!!
  De tijd welke u verknoeid aan dit shitkanaal Nat. Geo. kunt u beter aan deze docu besteden. Overigens zal commentaar dan van mijn kant niet meer nodig zijn!!

  Gladiator

  Liked by 1 persoon

 8. @Fransdo // januari 31, 2019 om 16:00
  “Duitsers zijn niet echt in de positie om de andere partij wreedheden op hen te verwijten gezien de wreedheden die zij zelf anderen hebben aangedaan.”

  Wat een idioot argument.
  Omgekeerd zou die andere partij niet “echt in de positie” zijn de wreedheden op hen te verwijten gezien de wreedheden die zij de Duitsers hebben aangedaan.
  Wat een lulkoek.

  Like

 9. Oh, is dat een idioot argument en lulkoek? Dus alles wat jij zegt is zinnig en elk tegenargument is idioot en lulkoek ……. bij voorbaat!

  Ik zal de documentaire van Gladiator gaan bekijken maar je voelt wel dat ik daar vandaag niet aan toekom. Maar ….. komt goed.

  Misschien of waarschijnlijk vind ik in die documentaire dan ook een zinnig antwoord op de vraag waarom ze miljoenen Joden hebben gedeporteerd en vergast. Wellicht blijkt daar dan ook uit dat het eigenlijk heel zinnig is geweest wat ze hebben gedaan en dat we de Duitsers eigenlijk dankbaar moeten zijn dat ze een dergelijk ‘probleem’ voor en namens ons hebben geprobeerd op te lossen.

  Ik ben benieuwd.

  Like

 10. Gladiator // februari 1, 2019 om 11:20 //

  @Fransdo,

  Beste,

  Dit is een heel wijs besluit van u om deze docu te gaan bekijken en ik zeg u bij voorbaat, uw hele kijk op de wereld gaat hiermee op zijn kop, en dat weet ik zeker.

  Ook zult u ervaren hoe groot een leugen kan zijn. Doet u zich er in elk geval de tijd voor. Deze docu bestaat uit 10 delen en aan te raden is om niet meer dan 1 deel per dag te bekijken. Deze is namelijk geheel in de Engelse taal en dat zal het probleem ook niet zijn, echter de gigantische informatie welke u over u heen zult krijgen is niet mis en dat zal verwerkt moeten worden.

  Als u bij deel 7 (en dat bekeken heeft) bent aangekomen staat u met zekerheid het huilen dichterbij dan het lachen!!!!

  Bij mij ging dit nog gepaard met een enorme WOEDE wat eigenlijk niet goed is. Maar dat heeft met mijn persoonlijke situatie alsmede mijn achtergrond te maken.

  In elk geval al respect voor uw wijze besluit en veel moed gewenst met kijken!!

  Gegroet beste,

  Gladiator

  Like

 11. Beste @Gladiator,

  Oh maar dat deze wereld is opgebouwd uit leugens waarbij ik het gevoel heb dat de ene helft van de wereld constant bezig is om de andere helft te belazeren daar ben ik al veel langer van overtuigd.

  1 voorbeeld is bijvoorbeeld het onderwerp waar wij het gezamenlijk in deze kolommen wel vaker over hebben en dat is de leugen dat het Links Globalisme gepaard gaand met de import van allerlei Afrikaanse nietsnutten zo goed is voor ons. Waar we eerst de leugen tegen ons kregen dat het allemaal ‘vluchtelingen’ waren (wat ze natuurlijk niet meer kunnen volhouden zodra de oorlogen daar zijn afgelopen) daar staat de nieuwe leugen al weer in de startblokken, te weten dat die nietsnutten, die in Nederland al de grootste hap nemen uit de bijstandsuitkeringen, ons vergrijzingsprobleem en overig vacaturetekort gaan oplossen.

  Een andere leugen waar ik me elders ook mee bezig heb gehouden zijn bijvoorbeeld de leugens over dat roken allerlei kwalen zou veroorzaken. Ik kan natuurlijk niet alles daarover hier gaan herhalen maar waarschijnlijk ken je die foto’s van die zwarte rokerslongen wel. Dat nu blijken niet de longen van rokers te zijn maar de longen van mensen die in de kolenmijnen hebben gewerkt. Als er werkelijk iets waar zou zijn van die leugens dan zou de mond van een roker helemaal zwartgeblakerd moeten zijn aangezien de rook als eerste door je mond naar binnen gaat en er als laatste ook weer uit gaat. Wat je ook zelden hoort is dat er bij autopsie geen verschil valt vast te stellen tussen de longen van een roker en de longen van een niet-roker. Sterker nog, de longen van rokers worden ook gewoon gebruikt voor transplantatiedoeleinden.

  En dus, tell me about it.

  Waar ik tegen ageer is dat men hier, althans in dit geval, niet een fatsoenlijke discussie kan voeren, maar bij voorbaat een ander als ‘dom’ wil neer zetten. Dat mag, en als je op deze manier discussies wil voeren dan ben ik ook zeker je man, want dat kan ik ook.

  Maar ik vind het wel jammer want ik dacht dat we hier met zijn allen een overeenkomst hadden, te weten onze zorg dat onze samenleving, waar onze voorouders en wij zelf jaren lang voor gevochten hebben om dit op een dergelijk peil te krijgen, nu dreigt totaal ineengestort te worden door een slag mensen die zich niet meer ontwikkelen maar alleen nog maar zaken willen veranderen om het veranderen zelf en daar zelf de mooie naam ‘progressief’ aan geven. Ik heb zo’n werkgever gehad die ook veranderde om het veranderen en geloof me, daar word je niet vrolijk van. Niet voor niets hing die werkgever dan ook een paar jaar later aan de beademing bij Wouter Bos.

  Like

 12. 1/2 DNA analysis: Pharaohs hide in Switzerland – their Utopia.

  Like

 13. Oordeelt niet opdat ook Gij niet geoordeeld zal worden…de wreedheden zijn van beide kanten gepleegd en er niets oneerlijker dan een oorlog; wat mij wel opvalt is dat de verliezer overal de schuld van krijgt en de winnaar zogenaamd niets fout heeft gedaan…de daders zijn inmiddels overleden en het is nu aan God om over hun te oordelen

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s