Nieuw

Duitsland: Turk en Griek duwen drie 16-jarigen op het treinspoor – twee doden!

Zo ziet de krant BILD het verloop van de misdaad: een Turk en een Griek duwen drie Duitse 16-jarigen op het treinspoor. © Bild

In het afgelopen weekend ging het als een lopend vuurtje door de sociale netwerken op het internet: drie jonge Duitsers waren in de nacht van vrijdag op zaterdag in het Franken-treinstation in Neurenberg op het spoor geduwd. Twee van hen werden door een naderende trein overreden en gedood. Iedere burger met gezond verstand vroeg zich onmiddellijk af welke cultuurgebonden identiteit de twee daders zouden kunnen hebben. De door Relotius geteisterde mainstream pers loog van “Duitsers” om de migratieachtergrond te verhullen. Daarnaast was er sprake van “ongeval” en “tragedie”, de drie 16-jarigen waren op het spoor “gevallen”.

De krant Bild heeft maandag echter de harde realiteit blootgelegd: De moordenaars, of in ieder geval de doodslagers, die de drie jonge Duitsers op het spoor duwden, waren een Turk en een Griek die in Duitsland geboren waren. Het zeer interessante artikel, waarvan de PI-coverfoto ook afkomstig is, kan worden gelezen in het BILD Plus abonnement met een maandelijkse vergoeding van 3,99 euro.

We willen weten waar de criminelen vandaan komen, die ons land alsmaar onzekerder maken. Omdat het vaak moslims zijn, en dat is geen wonder, als je de ideologische wetten van hun ‘religie’ kent. Een Turk en een Griek worden niet automatisch “Duitsers”, alleen omdat ze hier zijn geboren. Net zoals een koe geen paard wordt als ze in een paardenstal geboren wordt. Waarbij een mens hier niet met een dier wordt vergeleken, maar het principe is hetzelfde. Een migrant wordt pas een echte Duitser als hij de identiteit, cultuur en waarden van ons land heeft geïnternaliseerd.

De twee slachtoffers Luca en Frederic zijn twee echte Duitsers die zeer populair waren in hun woonplaats Heroldsberg, elf kilometer ten noordoosten van Neurenberg. Vrijdagavond waren de twee middelbare scholieren in de Nürnbergse club “Nightlife” en wilden rond middernacht naar huis. Op het treinstation verzeilden ze, samen met een derde vriend, in een ruzie met de Turk en de Griek. Volgens de politie zou het een onbenullige oorzaak zijn moeten geweest die leidde tot de zeer agressieve reactie van de daders.

Etnische Duitsers reageren over het algemeen niet op die manier. Het is eerder de explosieve mentaliteit van de oriëntalen, vaak ook wel “zuiderlingen” genoemd, die wordt versterkt door de islamitische haat tegen alle mensen van andere religies, wat leidt tot zulke gewelddadige excessen. De Turk is waarschijnlijk een moslim, met een waarschijnlijkheid die grenst aan zekerheid. Omdat de Griek zijn vriend is, moet hij in ieder geval sterk beïnvloed worden door deze houding, zo hij niet zelf een moslim is.

Volgens BILD bewijzen de video-opnamen van de plaats van het delict dat het de moedwillige intentie was om de drie jongens voor de trein te trein te duwen, aangezien de trein al met ongeveer 80 km/u op weg naar het station was. Omdat het Franken treinstation geen geplande stophalte is voor deze trein, reed deze op volle snelheid over Luca en Frederic heen, die geen kans hadden en daarbij om het leven kwamen. Hun vriend heeft zich net weten te redden van de spoorbaan.

In de reguliere pers worden de daders unaniem “Duitsers” genoemd, bijvoorbeeld door Focus:

Volgens een woordvoerder van de politie zouden twee Duitsers, elk 17 jaar oud, verantwoordelijk zijn voor drie jongeren die kort na middernacht op zaterdagmorgen op de S-Bahn treinspoor vielen.

Ook in de Nürnberger Nachrichten, die de eerste gearresteerde man liefdevol beschrijven als een “jongeman”:

De politie heeft een verdachte gearresteerd. Het handelt zich om een 17-jarige Duitser, zei een politiewoordvoerder op zaterdag. De jongeman wordt momenteel ondervraagd.

Wanneer dan de etniciteit van de twee verdachten is vastgesteld, blijven ze proberen om de indruk van etnische Duitsers te wekken:

Inmiddels zijn er twee 17-jarige verdachten gearresteerd, die ook uit het stadsdeel Fürth komen.

Hoewel de notoire goedpraters van migrantengeweld verwijzen naar de verklaring van een politiewoordvoerder, moet men als journalist altijd navraag doen of er sprake is van een migratieachtergrond. Dit is echter duidelijk niet in het belang van de Relotius-pers. In dit geval is BILD de enige uitzondering in het Duitse medialandschap. Hier is de gedrukte BILD van maandag:

Alle andere media hebben deze brute moorden tot nu toe op schandalige wijze verdraaid. De Süddeutsche Zeitung staat daarbij natuurlijk op de voorgrond en schrijft dat er een “tragisch einde is gekomen aan een geschil tussen jongeren. Drie 16-jarigen waren “gevallen” op het treinspoor en waren “overreden en gedood” door een trein. De twee 17-jarigen zouden “verantwoordelijk” zijn voor “hun drie tegenstanders die van het perron op het treinsporen vielen”. Men kan letterlijk voelen hoe de hoofdcensor Prantl de pen leidt in het knippen van het verloop van de misdaad.

Men zou kunnen spreken van opzettelijke misleiding van het publiek als de Alpine Pravda niet vermeldde dat het Openbaar Ministerie een arrestatiebevel had uitgevaardigd wegens doodslag en dat “voorbedachte rade” aangenomen werd. Daarnaast worden rechercheurs geciteerd die in eerste instantie openlaten of de vermeende daders de drie jongere daders hebben geduwd, geslagen of geschopt.

Bayerischer Rundfunk is ook van mening dat de drie Duitsers op het spoor zijn “gevallen”:

In de nacht van zaterdagavond raakten de twee jongeren in conflict met twee andere 17-jarigen op het Franken treinstation Nürnberg. In totaal vielen drie 16-jarige jongeren tijdens het geschil op het spoor.

Franken Fernsehen noemt de moord zelfs een “treinspoorongeluk” in zijn TV-reportage. Tijdens een ruzie waren de twee slachtoffers “op het spoor gevallen” en “gedood door de naderende trein”.

Johannes Schalwig, CSU-onderdaan van Heroldsberg, sprak in alle ernst over een “ongeluk”. Maar dit is in ieder geval doodslag, zo niet moord. De gehele gemeenschap met zijn acht en een half duizend inwoners is sinds vrijdagavond in shock. Vooral in de sportclub TUSPO Heroldsberg, waar de twee van klein af aan voetbalden. Daarnaast was er een  betrokken bij het jeugdwerk in de katholieke parochie van St. Margaretha, hij speelde contrabas in een muziekgroep.

Op zaterdag zou oorspronkelijk een liefdadigheidsevenement ten behoeve van een kunstgrasveld voor de vereniging plaatsvinden, maar dit werd begrijpelijkerwijs geannuleerd om een oecumenische dienst te houden voor de twee dode 16-jarigen, die werd bijgewoond door ongeveer 500 burgers. Mercurius rapporteert:

“Het kan niet in woorden worden uitgedrukt. We zijn in een bepaalde staat van shock”, zei Stefanie Piegert, de eerste voorzitter van de Gymnastiek- en sportvereniging Heroldsberg. De 16-jarigen voetbalden er van jongs af aan, het meest recentelijk in de A-jeugdgroep. “Het waren geweldige spelers, aardige, vriendelijke jongens”. Piegert zei dat de spelers van de twee volwassen teams zouden zorgen voor de teamgenoten van de tieners en hen helpen met hun rouw.

Op zaterdagavond had de club een liefdadigheidsevenement afgelast om een kunstgrasveld te financieren. In plaats daarvan hebben ongeveer 500 burgers een oecumenische dienst bijgewoond. Volgens een bericht in de “Nürnberger Nachrichten” (maandag) zei de eerste burgemeester Johannes Schalwig (CSU) dat vooral de oudere broer van een van de twee slachtoffers tijdens de dienst diep ontroerende woorden had gevonden. Voor het stadhuis van de marktgemeente legden rouwenden rode graflichten, bloemen en foto’s van de doden neer. De 16-jarigen waren erg populair, aldus clubvoorzitter Piegert. Zij gingen naar school in Eckenthal en Neurenberg. Een van hen speelde de contrabas in een muziekgroep.

De Beierse minister van Binnenlandse Zaken Joachim Herrmann eist via BR:

Het is verschrikkelijk. Het moet duidelijk worden dat dergelijke gewelddaden van meet af aan moeten worden tegengegaan.

Bovenal moet de politiek handelen en de gevaren van de islam onder de aandacht brengen. Evenals een einde te maken aan de massale invasie van Mohammedanen, ook al zijn de daders in dit geval hier geboren. Maar alle voormalige conservatieve oude partijen huldigen samen met de Groenen en de Roden als een lier de domme welkomst- en tolerantiecultuur.

Daarom wordt Neurenberg ook steeds “kleurrijker”. De families van Luca en Frederic zijn er met de beste wil van de wereld niet enthousiast over. Ook niet de burgers van het nabijgelegen Heroldsberg. Alleen complete linkse idioten zijn blij met de islamisering van ons land.

Auteur: Michael Sturzenberger

Bron:

Nürnberg: Türke und Grieche stoßen drei 16-Jährige auf Gleis – zwei tot!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7737 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Duitsland: Turk en Griek duwen drie 16-jarigen op het treinspoor – twee doden!

 1. Msm, om van te kotsen.

  Liked by 1 persoon

 2. Ik vind het bijna grappig als ik vanavond op de televisie kijk naar een programma over Hitler. En dat de hedendaagse rechts extremistische haat tegen vreemdelingen daarmee wordt vergeleken. Er is echter een groot verschil. De Joden moordden en verkrachtten niet en kwamen niet de cultuur om zeep helpen. Die Islam aanhangers wel. Kijk maar naar de Efteling. Gewoon met zijn allen boycotten. En nu komen er straks weer 700 van die etters bij met hun familie. We verwachten veel in maart maar ik ben bang dat die viespeuken van GL er met de buit vandoor gaan. Maar we zullen zien.

  Liked by 2 people

 3. Vreselijk dit en uiteraard wee moslim ratten,zoals altijd en overal.

  Liked by 2 people

 4. Arnold Schipper // januari 31, 2019 om 08:36 //

  Moeten wij ook doen onder dat volk, random kill

  Liked by 1 persoon

 5. ieznogoedh // januari 31, 2019 om 12:40 //

  Nog maar een bord met welkom er tegenaan?

  Like

 6. Gladiator // januari 31, 2019 om 12:50 //

  @Stef,

  Beste,
  Ik weet niet of u de moeite genomen heeft om naar de inmiddels BEROEMDE DOCU welke al vele malen weggecensureerd is van het geweldige Jew Tube, namelijk “Europa_The last Battle” te bekijken maar gezien uw commentaar denk ik helaas van niet!!!

  Neem van mij aan dat deze DOCU niet voor niets telkens wordt ehhhhh “uitgeveegd” !!!

  Aanrader dus!!!

  U schrijft en ik citeer: “De Joden moordden en verkrachtten niet en kwamen niet de cultuur om zeep helpen”…………..

  WOI was een joods spelletje met ook hier en daar een dode, toch!!! Dit leverde de schitterende Balfour Verklaring op welke ging over het KADO doen van een land wat men niet in bezit had aan een groep mensen welke zich Gods volk noemde en daar absoluut geen recht op had!!
  Da’s nog eens een kado “weggeven” nietwaar!!!!

  Dit volk, welk zich “Gods volk” noemt heeft in mijn optiek de schuld op zich van pak ‘m beet 60 miljoen doden ivm WOII, dan naar mijn idee een kleine 80 miljoen doden ivm de zgnd HOLODOR, dus de “opkomst van het bolschevisme” welk geheel een joods spelletje was inclusief het op brute wijze vermoorden van de Tsjaren familie en dan nog ff niet vergeten waarmee Gods volk nu bezig is in IsraHel welk net zo’n vuil spelletje is, en geheel in opdracht en uitvoering van de Joodse Bankiers de lieftallige familie de Rothschild, een fictieve naam welke staat voor topcrimineel geboefte van Joodse afkomst.

  Verder kan ik u met klem aanraden om maart geheel te vergeten want alleen al bij de gedachte van het stemmen gaan komt mij de KOTS omhoog en blijf ik met braakneigingen zitten!!

  Wat ik me nu eigenlijk wél nog afvraag is het volgende………………

  H O E L A N G N O G , hoe lang laten wij stomme stropoppen ons dit nu nog bieden.

  Ik leef volledig NAAST dit systeem en blijf dit doen. Vandaag nog ff probleempje OPGELOST met de jaarlijkse gemeentelijke rooftocht door den lande.

  NO WAY IN HELL dus dat ik daar aan mee doe, en dat weten ze maar proberen het elk jaar opnieuw!!

  Stop met klagen of onderneem actie, en dat kan!!!!!!!!!!

  Hoe…….don’t ask, come to me!!!

  Gladiator
  300!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Liked by 1 persoon

 7. Wie zal er geroepen hebben ” wir schaffen das”, de turk of de griek?!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s