Nieuw

Corsica: 6 mensen neergeschoten, 1 dood – gijzeling gaande

Eén persoon is omgekomen en zes anderen zijn gewond geraakt bij een schiet- en steekincident in Bastia, Frankrijk. De lokale politie heeft er bij de mensen op aangedrongen om het gebied te vermijden.

De dader wordt verondersteld zich te hebben verschanst in een flatgebouw met twee gijzelaars. De dader zou een 70-jarige man zijn die al eerder veroordeeld was voor moord.

Geschrokken voetgangers zouden zich in een tabakswinkel hebben gebarricadeerd voordat ze een uur later door oproerpolitie werden bevrijd.

Franse agenten zeggen dat de schutter zich momenteel heeft opgesloten in een huis met twee gijzelaars.

Een politieagent is een van de schietslachtoffers en zou in zijn nek geschoten zijn.

Een woordvoerder van de stad prefectuur zei: “Een sluipschutter begon te schieten in de straat rond 16.25 uur in Bastia voordat hij zich terugtrok in het gebouw waar hij woont”.

Het is onduidelijk of het incident te maken heeft met terreur, hoewel bronnen zeggen dat de schutter een eerdere veroordeling voor de moord heeft.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on Corsica: 6 mensen neergeschoten, 1 dood – gijzeling gaande

  1. “Een politieagent is een van de schietslachtoffers en zou in zijn nek geschoten zijn.”

    Dan is het te hopen dat die agent één van die stoere diendertjes is die er op zaterdag op los slaan en knallen tegen de gele hesjes.

    Liked by 2 people

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s