Nieuw

Amsterdam duurste stad om te wonen ter wereld

Dat blijkt uit een rapport van het Britse consultancybureau Knight Frank, waar Yahoo! Finance over bericht. De afgelopen vijf jaar werd wonen in Amsterdam 63,6 procent duurder, terwijl het inkomen van Amsterdammers maar met 4,4 procent toenam, meldt AT5. In geen enkele andere wereldstad was die verhouding zo scheef, volgens Knight Frank.

Het gaat daarbij niet om de absolute prijs die iemand betaalt om ergens te wonen, maar om het deel van het salaris dat een inwoner kwijt is aan huur en extreme stijgingen in woonlasten.

Daarvoor heb je wel op elke straathoek een beveiligde moskee en krijg je illegale krakers als buren die gratis wonen. En een klimaatakkoord per stadsdeel opdat de ambtenaren zich niet gaan vervelen. En tijdens het wandelen worden je kleren van je lijf gescheurd door agressieve aanvalshonden waarna de eigenaar daarvan je nog even lekker afrost. En dergelijke stadsproblemen worden in de Stopera aangepakt door een deeltijdman genderzwerver die met wel 74 stemmen door de Amsterdamse bevolking verkozen is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on Amsterdam duurste stad om te wonen ter wereld

  1. Ze zouden er ook bij moeten vermelden hoeveel amsterdammers er nog werkelijk wonen en de lui met 2 paspoorten die in deze stad kunnen wonen met behulp van sociale ondersteuning van de debiele Nederlanders ,die deze doelgroep weliswaar onder toenemend gemor nog altijd lekker in de watten legt

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s