Nieuw

Wrede kindermoord shockeert Italië: Tunesische vader martelt met een bezemsteel zijn stiefzoontje (7) dood

Zo presenteert zich de kindermoordenaar op Facebook © Bron: Facebook

Een wrede kindermoord heeft Italië sinds gisteren geshockeert: een zevenjarig jongetje werd door zijn stiefvader met een Tunesische migratieachtergrond met onder andere een bezemsteel tot zijn dood toe mishandeld, zijn kleine zusje is ernstig gewond.

Toen de politie afgelopen zondagmiddag in het appartement van de 30-jarige in Valentina Caso bij Napels inbrak, doemde er een schokkend beeld op: op de bank van het appartement lag een onbeweeglijk armoedig gekleed zevenjarig jongetje, naast hem een 1-jarig meisje, huilend met over haar hele lichaam, maar vooral in haar gezicht, ernstige verwondingen.

De volledig van streek zijnde 30-jarige moeder en haar partner, de 24-jarige Badre Tony Essobti, zoon van Tunesische immigranten, trof de politiepatrouille van het Commissariaat van Afragola daar ook aan.

De zevenjarige Giuseppe dood mishandeld 
Buren hadden afschuwelijk geschreeuw uit het appartement gehoord en de politie gealarmeerd. Nadat alleen nog maar het overlijden van Giuseppe, zeven jaar oud, kon worden vastgesteld, werd het meisje ernstig gewond bij het ziekenhuis afgeleverd. Volgens Südtirol News zeiden de artsen dat ze in hun hele carrière nog nooit zulke verwondingen aan een kind hadden gezien. Het meisje is echter niet langer in levensgevaar. Volgens verschillende Italiaanse berichten in de media werd de jongen met een bezemsteel afgeslacht.

Badre Tony Essobti, die al enige tijd bekend is bij de politie voor andere misdaden, is gearresteerd en heeft steeds weer beweerd dat de verwondingen zijn veroorzaakt doordat de kinderen van de trap zijn gevallen.

Jaloezie als motief?
Aangezien de moeder niet in staat is om te kunnen getuigen, ondervroeg de politie de dochter:

“Volgens een reconstructie van de misdaad was Badre Tony Essobti jaloers op de twee kinderen van zijn vriendin uit een vroegere relatie van de 30-jarige, omdat hij vond dat hun moeder de voorkeur aan hen gaf boven zijn vierjarige dochter. De 24-jarig zou – volgens de rechercheurs – compleet buiten zinnen zijn geraakt en op beide kinderen hebben ingeslagen. Het feit dat zijn eigen vierjarige dochter tijdens deze gebeurtenis volledig ongedeerd is gebleven, past bij dit verhaal. Op bevel van het Openbaar Ministerie van Napels Noord werd Essobti wegens opzettelijke moord en een poging tot opzettelijke moord gearresteerd en overgebracht naar de gevangenis”.

Ondertussen is er echter een bekentenis van de dader, die meldt dat de kinderen door hun luide spelen hem boos hadden gemaakt. Toen ze ook nog een rand van het bed in de slaapkamer beschadigden, “freakte” hij uit. Velen zouden dit niet begrijpen, maar ze hadden weinig geld en “voor ons was het een offer om deze slaapkamer te kopen. We hadden enorme inspanningen geleverd, en toen ik zag wat er gebeurd was, werd ik boos”.

Maar wat deze woede heeft teweeggebracht en wat de autopsie aan het licht heeft gebracht, laat het bloed in je aderen bevriezen. Italiaanse kranten schrijven al over “de bezetenheid van de moslims”.

Waarom hebben de autoriteiten niet eerder ingegrepen
Heel Italië vraagt zich nu af: waarom heeft de staat niet eerder ingegrepen? Waarom zijn de kinderen niet eerder in veiligheid gebracht? Hoe kon de moeder het geweld zo lang aanschouwen totdat haar zoon doodgeslagen werd?

Het district Afragola had onlangs de krantenkoppen gehaald met een bezoek van minister van Binnenlandse Zaken Salvini, die daar vooral werd gevierd omdat men hoopte dat hij zich zou blijven inspannen tegen dergelijke vormen van criminaliteit.

Bron:

Mit Besenstiel zu Tode gequält: Brutaler Kindsmord erschüttert Italien

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8473 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on Wrede kindermoord shockeert Italië: Tunesische vader martelt met een bezemsteel zijn stiefzoontje (7) dood

 1. Arminius // januari 29, 2019 om 15:22 //

  En maar wegkijken en onder het tapijt vegen. Dertig jaar geleden zou dit allemaal ondenkbaar geweest zijn en nu lijkt het iedere week wel raak. Nog erger als je weet dat media een groot aantal van dit soort zaken wegmoffelt.

  Liked by 1 persoon

 2. Welk normaal mens begint aan zo n stuk uitwerpsel? Vreselijk voor het jongetje en ik hoop dat zijn zusje het haalt
  Volgens de politiek moeten we ons vermengen ,waarom in hemelsnaam, wat is het goede dat hier uit voor komt, nada
  Trouwens in Spanje een man en zijn hond dood,ook in een put gevallen met water, waarom zetten ze dan geen hekjes om die putten met waarschuwingsborden?
  Hoeveel dieren konijnen enz zullen al gestorven zijn door in zo n put te vallen?

  Like

 3. trebor2110 // januari 29, 2019 om 15:46 //

  Trouwens in Spanje een man en zijn hond dood,ook in een put gevallen met water, waarom zetten ze dan geen hekjes om die putten met waarschuwingsborden

  Yonne om die put stond een muurtje van _+ 1 meter hoog .zie video

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/3079734/man-45-dood-gevonden-in-put-bij-malaga

  Like

 4. Oké trebor dat wist ik niet, maar de hond zou er ingevallen zijn en het baasje zou hem willen redden,hoe kan die hond over 1 meter springen?

  Like

 5. Ik zou voor mijn jong hebben gevochten , gelijk een leeuwin. Het jongste kind is 1 jaar oud dus zolang was die hakbar nog niet in hun leven , denk ik . Wat zien die vrouwen in zo’n miserabel stuk ellende… Een sprookje uit 1001 en 1 nacht ? En geloof maar dat het meer regel dan uitzondering was dat die hakbar uit zijn low-level plaat ging. Vies rattentuig !!!

  Liked by 2 people

 6. koddebeier // januari 29, 2019 om 20:01 //

  Als je islamitische barbaren in je land toelaat wees dan niet geshockeerd door hun daden !

  Like

 7. Raveltje // januari 29, 2019 om 22:02 //

  Heb hier geen woorden voor, zo erg…..

  Like

 8. ieznogoedh // januari 30, 2019 om 12:46 //

  Dat zo’n domme hoer dan ook zo nodig een jongere partner moet hebben omdat … en dan kiest ze een mislim!!!
  Ik zou menen dat die hoer vele jaren achter de tralies moet wegens uitlokking van moord/doodslag en zware mishandeling.

  Like

 9. vitanova@planet.nl // januari 30, 2019 om 15:07 //

  Alleen al die harses van die imbeciel: het doet een mens na, maar het is alleen maar menselijk afval. Slopen voor z’n organen en klaar.

  Like

 10. Vrouwen als deze letten niet op hun kinderen wisselen steeds van mannen dan kunnen zulke wrede dingen gebeuren blank bruin of zwart vrouwen zijn vrouwen sommige zeer stom.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Wrede kindermoord shockeert Italië: Tunesische vader martelt met een bezemsteel zijn stiefzoontje (7) dood – EN DAN SPREEKT MEN OVER “CULTUURVERSCHILLEN” – DE DOODSTRAF INVOEREN ZOU EEN ZEGEN ZIJN | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s