Nieuw

Westerse dubbelmoraal: Russische VN-ambassadeur vergelijkt situatie in Venezuela met Gele Hesjes-protesten

De Russische VN-ambassadeur Nebensja heeft met het oog op de flagrante inmenging van de VS en de EU in Venezuela parallellen getrokken tussen de situatie in Venezuela en de protesten van de Gele Hestjes in Frankrijk. Tijdens een vergadering van de VN-Veiligheidsraad zei de VN-ambassadeur: “Wat zou u zeggen als Rusland had voorgesteld om ook de situatie in Frankrijk in de VN-Veiligheidsraad te bespreken?

Tegelijkertijd verzekerde Nebensja de Franse ambassadeur dat Rusland nooit een dergelijk initiatief zou indienen.

Hij riep echter op om af te zien van bedreigingen en ultimatums en om alles in het werk te stellen om een dialoog op basis van het internationaal Volkenrecht op gang te brengen. Rusland vindt het belangrijk om de retoriek in te dammen en de situatie in Venezuela zo snel mogelijk te stabiliseren.

Eerder hadden Duitsland, Frankrijk en Spanje van de Venezolaanse president Nicolás Maduro nieuwe verkiezingen in zijn land geëist en anderszins gedreigd de putschist Juan Guaidó als staatshoofd te erkennen.

Bron:

Westliche Doppelmoral: Russischer UN-Botschafter vergleicht Lage in Venezuela mit Gelbwesten-Protesten

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7721 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s