Nieuw

Terroristen nemen grensovergang met Texas in – Het Pentagon stuurt duizenden troepen naar de grens met Mexico

Uren voordat de besprekingen met Dems over een compromis inzake grensbeveiliging van start zouden gaan, kondigde het Pentagon aan dat het van plan is om duizenden manschappen naar de Amerikaanse grens te sturen.

De troepen zullen de ongeveer 3.000 Amerikaanse troepen die momenteel aan de grens worden ingezet vergroten. Deze troepen hebben voornamelijk ondersteunende taken, zoals het bijstaan van grenspatrouilleurs en het bieden van logistieke bijstand dankzij een federale wet die het leger belet om wetshandhavingstaken uit te voeren binnen de grenzen van de VS.

En vanwege die wet die het leger, terecht, verbiedt om op te treden op Amerikaans grondgebied hebben we er hier al vaker voor gepleit om een veiligheidszone  op Mexicaans grondgebied in te stellen zolang er geen joekel van een muur staat.

En dat die muur nodig is blijkt vandaag wel weer.

Los Zetas

Terroristen hebben het Los Zetas Kartel aan de Amerikaanse grens overgenomen.

Breitbart:

Een geverifieerde en veroordeelde terrorist die een Amerikaans consulaat met een granaat en automatisch geweervuur heeft aangevallen, heeft het meedogenloze Los Zetas-kartel overgenomen, een groep met hoofdkwartier aan de Texaanse grens in het Nuevo Laredo-Laredo stadsgrensgebied. Nuevo Laredo, Tamaulipas, ligt direct over de grens van Laredo, Texas, en is de enige stedelijke locatie langs de hele Amerikaanse Mexico-grens die geen hekwerk of veiligheidsbarrière van welke aard dan ook heeft. De veroordeelde terrorist, Hector Raul Luna Luna, staat bekend als “El Tory” en werd veroordeeld bij de terreuraanslag van 2008 op het Amerikaanse consulaat in Monterrey, Mexico. Hij werd vrijgelaten uit de gevangenis vanwege steekpenningen betaald door Cartel Jalisco New Generation (CJNG) en heeft nu de dominante factie van Los Zetas, Cartel Del Noreste (CDN), overgenomen om de lucratieve en onbeveiligde grensovergang naar Texas te openen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10061 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on Terroristen nemen grensovergang met Texas in – Het Pentagon stuurt duizenden troepen naar de grens met Mexico

  1. kijk ik wil niet uit de hoogte doen maar dit was voorspeld, als je hoort voor dat het gebeurd kan je nog twijfel hebben ,doch eens het voorspelde daadwerkelijk gebeurt dan is de twijfel weg en komt de zekerheid in de plaats.

    hier een link waar exact dit gegeven beschreven wordt ,de datum echter waarop het voorspeld was is lichtjes verkeerd ,het was voorzien voor de 16 januari ,doch in plaats van één kolomme zijn er nu twee .

    Het is een hele opsomming van feiten die moesten gebeuren ,waarvan vele reeds gebeurt zijn en nu dit……

    Voor hen die het ook willen snappen luister aandachtig , het zijn allemaal dingen die je nooit zal horen op het msm

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s