Nieuw

Tanzania – Kinderen ritueel gedood voor ‘onderdelen’

Zes kinderen in het zuidwesten van Tanzania zijn gedood en hun oren en tanden zijn verwijderd, zeggen de autoriteiten.

Sommige lichamen van kinderen tussen de twee en negen jaar oud misten ook ledematen. Uit berichten die The Citizen gisteren bereikten, bleek dat de moordenaars ook de voortplantings- en ademhalingsorganen van de kinderen afsnijden in de moorden die verband houden met bijgelovige overtuigingen.

“Dit gaat allemaal over bijgelovige overtuigingen en velen denken dat ze hulp zullen krijgen van hekserij”, zei Njombe District-commissaris Ruth Msafiri.

De politie heeft één verdachte aangehouden, meldt de BBC, een naast familielid van drie kinderen uit dezelfde familie. Tien kinderen zijn sinds begin december verdwenen in Njombe en vier zijn levend gevonden.

Correspondenten zeggen dat sommige medicijnmannen in de regio mensen vertellen dat menselijke lichaamsdelen speciale eigenschappen hebben die hen rijkdom en geluk kunnen brengen. De kinderen werden ’s nachts uit huis gehaald toen hun ouders voedsel op een markt verkochten.

De voorzitter voor defensie en veiligheid in Njombe, die ook de regionale commissaris van Njombe, de heer Christopher Ole Sendeka, is gegrepen door de moorden en heeft opdracht gegeven tot de onmiddellijke arrestatie van alle toverdokters die in verband worden gebracht met de wrede dood van onschuldige kinderen.

In buurland Malawi werden in 2017 zeker vijf heksen gelyncht omdat ze er van werden verdacht vampiers te zijn die uit Mozambique komen, en bloed nodig hebben voor rituelen om zichzelf rijk te maken.

In 2015 pakte Tanzania nog 225 medicijnmannen en andere traditionele genezers op in verband met het grootschalige geweld tegen albino’s. Albinisme komt in Tanzania relatief vaak voor, waarschijnlijk als gevolg van inteelt, meldt de NOS. In het land wordt een op de 1400 baby’s geboren met de pigmentstoornis. In het Westen gaat het om een op de 20.000 baby’s.

Van de Albino’s wordt soep gekookt om er toverdrankjes van te maken, en schedels van kale mannen worden gekliefd omdat negers denken dat er goud in groeit.

En Frans Timmermans vindt dat we die mensen hier naar toe moeten halen omdat het hier anders oorlog wordt, en van Sarkozy moeten blanke vrouwen gedwongen worden om met deze tovenaars te paren, omdat blank lelijk is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (636 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

6 Comments on Tanzania – Kinderen ritueel gedood voor ‘onderdelen’

 1. ieznogoedh // januari 29, 2019 om 13:00 //

  Het zou me niet verbazen als het die medicijnmannen lukt om in Europa asiel te krijgen.
  Kan er wellicht ook nog wel bij.

  Like

 2. in plaatsje bij Napels van de 30.000 inwoners zijn 20.000 Nigeriaan, doden asielzoekers voor organenen enz, nou als ze daar kale mannen hun hoofd klieven omdat er goud in de schedel zit weet ik er wel 1 waarbij ze ook mogen zoeken of die dwaas goud in zijn kop heeft ene heer F T die ons zo graag met deze mensen wil opzadelen en er kinderen mee maken want wit moet weg,wij dus ons vermengen niet dat hij er kinderen mee wil maken

  Like

 3. Arminius // januari 29, 2019 om 13:41 //

  Niets nieuws onder zon bij de VPRO liet Redmond O’Hanlon al zien hoe wijdverbreid kannibalisme is in Afrika met name de Afrikaanse upperclass maakt zich er schuldig aan.

  Like

 4. Binnenkort in dit theater….

  Like

 5. syberspees // januari 29, 2019 om 17:26 //

  Dit is toch n8et meer serieus te nemen! Wat een klucht.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s