Nieuw

Salafist Aboutaleb vroeg geld aan islamisten in Dubai voor grasveldje voor Essalam moskee

klik voor groter

Dat is een duur grasveldje, want de 75.000 euro die het Oranjefonds (Het fonds werd opgericht in 2002 en was het nationaal huwelijksgeschenk aan prins Willem-Alexander en prinses Máxima.) bijdroeg aan de islamisering door middel van grasvelden was nog bij lange na niet genoeg.

Hoe groot is dat grasveldje wel niet ? (klik op headerfoto voor groter). Ik heb even een willekeurige, de eerste die ik tegenkwam, grasboer opgezocht en die legt gras aan voor 4.50 euro per m2 vanaf 100 tot 200 m2, bij kleinere oppervlaktes wordt het duurder. Van 75.000 euro kun je 15.000 m2 gras aan laten leggen. Nou is het op de foto moeilijk te zien hoe groot dat moskeeveld precies is, maar het is zeker geen 15.000 m2.

We worden weer eens genaaid.

AD:

Aboutaleb schreef de Al-Maktoum Foundation uit Dubai in december 2016 een brief om ze over te halen tot een donatie. NRC meldt dat koepelvereniging Spior – die 72 islamitische organisaties vertegenwoordigt – in 2016 geld zocht om het plein voor de Essalam Moskee groener te maken. Het Oranjefonds betaalde een deel: 75.000 euro. Voor het andere deel werd Al-Maktoum om steun gevraagd.

Met de Al-Maktoum Stichting, moslimbroeders, is het al jaren feest oorlog in de Essalam moskee. Hier zie je het grasveld aan de andere kant van de moskee.

‘Gevaar voor de rechtsstaat, en nadat die de moskee uit gebonjourd zijn, vraagt Aboutaleb ze via een omweg dus weer terug.’

NRC:

Al-Maktoum is een liefdadigheidsorganisatie verbonden aan het koningshuis van Dubai, een van de Verenigde Arabische Emiraten. Een deel van de staf is gelieerd aan de Moslimbroederschap: een conservatieve islamitische beweging die volgens de AIVD in Europa streeft naar „herislamisering” van de moslimgemeenschap. De beweging kan volgens de inlichtingendienst op lange termijn een risico vormen voor de Nederlandse rechtsstaat.

Abou erkent dat hij de brief verstuurd heeft, maar zegt niet in te zien wat groenvoorziening met religie te maken heeft.

Ondanks verzoeken uit de Rotterdamse gemeenteraad heeft Aboutaleb nooit willen optreden tegen Al-Maktoum. Hij deed de kwestie af als een „interne aangelegenheid” waarin hij geen rol zou hebben.

En nu die interne rol uitgespeeld is, vraagt Abou ze weer terug.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on Salafist Aboutaleb vroeg geld aan islamisten in Dubai voor grasveldje voor Essalam moskee

  1. Komt goed van pas dat westers uitziend uiterlijk… de wolf in .

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s