Nieuw

Pedofiele Grooming-bende krijgt meer dan een miljoen euro belastinggeld om deportatie te betwisten

De pedofielen, die kinderen zo jong als 13 jaar hebben verkracht, ontvangen nu geld van de belastingbetaler.

Ze worden de ‘Grooming-bende van Rochdale’ genoemd. Lange tijd verkrachtten en martelden ze blanke meisjes, velen al vanaf 13 jaar jong. 47 slachtoffers zijn geïdentificeerd, maar er wordt aangenomen dat meer dan duizend meisjes zijn blootgesteld geweest aan de Rochdale-bende of hun handlangers. Omdat Engeland nog steeds in de EU is, kunnen de criminelen de EU-wetgeving gebruiken om op kosten van de belastingbetaler te voorkomen dat ze het land uitgewezen worden.

De rekening voor de belastingbetalers is al meer dan een miljoen euro, en het zal nog meer worden. Leden van de beruchte Rochdale-bende gebruiken Artikel 8 van het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens, dat onder andere voorziet in het recht op respect voor privé- en familieleven. Het wordt gebruikt om te voorkomen dat gezinnen zich splitsen, en nu dus tegenwoordig ook om bestiale pedofiele kinderverkrachters in Engeland te laten blijven.

Verschillende leden van de bende zijn ondanks hun ernstige misdaden reeds uit de gevangenis en nu lijkt het erop dat ze niet eens zullen worden uitgezet.

David Spencer van de denktank Crime Prevention zegt wat veel mensen denken.

– Deze mannen zijn veroordeeld voor zeer schokkende misdaden en het is moeilijk te geloven dat ze de belastingbetalers nu nog meer geld moeten kosten door in hoger beroep te gaan tegen hun uitzetting.

De bende, die zoveel jonge levens heeft verwoest, beweert dat een uitzetting uit Engeland “hun families zou schaden”. Daarmee hebben ze dus vanwege de Europese Unie toegang tot grote hulpbronnen en gratis advocaten.

Bron:

Pedophile Grooming Gang Receive Over $1M In Legal aid To Fight Deportation

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7721 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Pedofiele Grooming-bende krijgt meer dan een miljoen euro belastinggeld om deportatie te betwisten

  1. Arnold Schipper // januari 30, 2019 om 08:53 //

    Ik snap die ouders van de slachtoffers niet, de daders zijn bekend, nou ik was rechter en beul dan kan ik je verzekeren, overleven dat deden ze zeker niet ook de gene niet die dat tuig in bescherming neemt.

    Liked by 1 persoon

1 Trackback / Pingback

  1. Pedofiele Grooming-bende krijgt meer dan een miljoen euro belastinggeld om deportatie te betwisten | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s