Nieuw

Oké om islamofoob en racistisch te zijn – in het belang van de Joden

Bron: YouTube

(((Deborah Lipstadt))) is van mening dat antisemitisme moet worden gestopt, zelfs als men islamofoob wordt genoemd.

Voorafgaand aan de herdenkingsdag van de “Holocaust” was de Joodse religieprofessor Deborah Lipstadt in Zweden om een toespraak op de universiteit van Uppsala te houden over het probleem van het grote aantal Arabieren en moslims die zich in Zweden ophouden.

Men zorgde er voor dat het belang van Lipstadt’s bezoek aan Zweden werd onderstreept door haar ook op de parlementaire herdenkingsdag van de Holocaust als hoofdspreekster te laten fungeren.

“Alle moslims moeten worden gehanteerd”

Volgens Deborah Lipstadt is de situatie van de Joden in Zweden problematisch vanwege alle moslims die naar Zweden zijn geïmmigreerd, beweerde zij tijdens haar bezoek.

Dit geldt niet alleen voor de militante jihadisten onder wie de joodse haat floreert. Hetzelfde probleem doet zich ook voor bij niet-gewelddadige moslims.

– Natuurlijk zijn er gewelddadige jihadisten, maar er zijn ook veel moslims die nooit een gewelddadige misdaad zouden plegen, maar die er nog steeds van overtuigd zijn dat joden iets kwaads zijn. De gewelddadigen vinden we en worden gevangen gezet. Maar we moeten ook de anderen hanteren.

Zij wil dat de Zweden druk uitoefenen op de autoriteiten en eist van hen dat ze het antisemitisme niet negeren, waarvoor zij ook als hoofdspreekster in de Rijksdag (Zweedse parlement) ruimte kreeg. Ze begrijpt echter dat er angst bestaat om islamofoob genoemd te worden. Zijzelf is dat ook wel eens genoemd.

Maar we moeten het eisen, meteen als we het zien, verklaart ze, terwijl ze zegt dat antisemitisme begint bij de joden, maar zich vervolgens kan wenden tot haat tegen andere groepen.

Lipstadt zei niets over die bedreigingen tegen andere etnische groepen, zoals de Scandinavische bevolking, ook moesten worden bestreden. Die in massaal grotere aantallen plaatsvinden dan tegen Joden.

Bron:

Förintelseforskare: Bemöt judehatet – även om du kallas islamofob
Förintelsens minnesdag i riksdagen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7721 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Oké om islamofoob en racistisch te zijn – in het belang van de Joden

 1. Het woord Islamofobie is verzonnen door Gutmenschen, niet door degenen die zelf tegen de Islam zijn. Waar ik me tegen verzet is dat moslims een bepaald groepsgedrag vertonen waar ik tegen ben en het inzicht dat dat gedrag voortkomt en voortvloeit uit de religie (bij gebrek aan een beter woord) die zij uitoefenen. Nog anders gezegd: het boeit me geen bal welke religie je hebt, wat mij boeit is het afkerenswaardige gedrag dat daar uit voortvloeit en daar verzet ik me tegen.

  Ik heb een keer een uitspraak gelezen en opgeslagen waar ik het volledig mee eens ben en die luidde als volgt:

  ‘Het Nederlandse volk wordt niet verdeeld door kritiek op de islam. Het Nederlandse volk is verdeeld door de komst van de islam en het feit dat een deel van de bevolking beseft dat de islamitische cultuur onverenigbaar is met de westerse cultuur en een ander deel van de bevolking nog vasthoudt aan een illusie. Dát is de tweedeling.’

  Het wordt tijd dat die illusie eens de nek wordt omgedraaid.

  De beste manier daarvoor is om de grenzen te sluiten voor dit soort gasten want dan heb je de ellende van dat groepsgedrag ook niet meer.

  Deze regering is volgens mij ook totaal verkeerd bezig. Nu hebben ze weer een ‘compromis’ bereikt over dat kinderpardon. Lekker verhaal. Ik ben tegen het kinderpardon en kan dat ook motiveren maar los daarvan, je stuurt dus enerzijds wel kinderen het land uit nadat je die zelf eerst de gelegenheid hebt gegeven om 10 jaar lang te procederen op kosten van de belastingbetaler. Anderzijds en vrijwel gelijktijdig ga je een verdrag van Marrakesh ondertekenen waarmee je ze weer binnen gaat halen. Totaal ongeloofwaardig oftewel ‘zijn zij nou zo dom of ben ik nou zo slim’.

  Let overigens op, dit kan nog een heel raar staartje krijgen. Ik voorspel dat (een deel van) die weggestuurde kinderen over enige tijd weer terug komen als vluchteling of zo iets en zich dan gaan beroepen op ‘Marrakesh’.

  Hoe absurd wil je het hebben?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s