Nieuw

Nieuwe Zweedse wet telt alle buitenlanders als vluchtelingen

Met een nieuwe wet wil de pas aangetreden Zweedse links-liberale regering honderden miljoenen mensen het recht geven om naar Zweden te emigreren en door de arbeidersklasse laten verzorgen. Het doel is om rijken rijker, en armer armer te maken, maar het nieuwe beleid wordt met humanistische argumenten verkocht.

Sociaal-Democraten+Milieupartij+Centrumpartij+Liberalen zijn van plan concepten in te voeren die alle mensen in de wereld kunnen omvatten, minstens honderden miljoenen.

De sociaaldemocratische Migratieminister Morgan “Bagdad Bob” Johansson noemt dit “om een nieuwe humanitaire asielgrond” in te voeren, hoewel het resultaat is dat de ellende in Zweden toeneemt.

Voorbeelden van de nieuwe asielgronden zijn mensen die oud zijn, alleen en ziek zijn, in de laatste levensfase zijn en in ziekenhuizen zorg nodig hebben, maar ook mensen die “kwetsbaar” zijn (wat in Zweden meestal betekent dat je arm en crimineel bent), en mensen die als “fragiel” kunnen worden beschouwd (niet in staat om te werken).

– Het zou ook kunnen zijn dat je op de vlucht bent voor een klimaatramp, zegt Centrumpartij Johanna Jönsson tegen de Zweedse staatsradio (SR).

Volgens het linke regime in Zweden is het broeikaseffect een klimaatramp, een opvatting die wordt ondersteund door Sveriges Radio, die een niet aflatende klimaatverandering-propaganda door de ether slingert.

Het doel van de klimaat-alarmisten begon verleden jaar duidelijk te worden toen het dagblad Dagens Nyheter (DN) met een artikel naar buiten kwam waarin het de invoering van een wereldwijde dictatuur eiste om “klimaatverandering” te bestrijden.

Tegelijk met de eis van de klimaat-dreigers om de democratie af te schaffen, wordt door het linkse regime aangekondigd dat verschillende multiculturele gebieden in Malmö nu door de politie worden gecontroleerd door een nieuwe wet die de overheid in staat stelt videocamera’s op te zetten in “kwetsbare gebieden” (gebieden die zijn onderworpen aan het migratiebeleid van de sociaal-democraten).

Bron:

Ny lag ska räkna alla utlänningar som flyktingar

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7729 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Nieuwe Zweedse wet telt alle buitenlanders als vluchtelingen

 1. Mensen die links stemmen doen dat vaak omdat ze denken dat ze erop vooruit gaan.
  Die mensen zijn niet in staat om zelfs van de recente geschiedenis te leren.
  Immers, ieder weldenkend mens weet dat linkse regeringen graag goed doen maar wel altijd de rekening voor al dat ‘goeds’ bij anderen neerleggen die wel nadenken en dus veel minder geneigd zijn om zichzelf te benadelen.
  Er zijn veel gutmenschelijke Zweden die hun stem niet zorgvuldig uitgebracht hebben en nu dus gaan bloeden voor hun domheid. Domheid wordt namelijk gestraft, altijd!

  Like

 2. koddebeier // januari 29, 2019 om 12:53 //

  Die Zweedse linkse dwazen moeten toch een heel zwaar hersenletsel hebben opgelopen !

  Like

 3. Geld dit ook voor blanke Europeesche mensen .

  Like

 4. Kennelijk was er al eerder een wet aangenomen die het alle idioten op de wereld toestaat om zijn heil in Zweden te zoeken.

  Zoals nu blijkt is die wet een succes geworden!!!

  Like

 5. Raveltje // januari 29, 2019 om 21:51 //

  Daar gaan wij in ieder geval niet wonen

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Nieuwe Zweedse wet telt alle buitenlanders als vluchtelingen | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s