Nieuw

Mexicaanse kartels betaalden Mexicaanse President $100 miljoen – Voormalig Democraat beweert dat de drugskartels de Democratische Partij ook miljoenen betaalden

De Democraten blokkeren agressief de wens van de president om de Amerikanen te beschermen en een grensmuur te bouwen aan de zuidelijke grens met Mexico.

Democraten proberen de bouw van de muur te verhinderen ondanks dat er significant bewijs is dat er een onbekende reden is voor hun verzet.

In mei 2016 bezocht de Amerikaanse voorzitter van het Huis Nancy Pelosi samen met andere congresleden, waaronder de weinig bekende Texaanse congreslid Beto O’Rourke, de president van Mexico.

Pelosi verklaarde over de vergaderingen:

De vergaderingen van de delegatie in Mexico-Stad besprekend , zei Pelosi:

“Wij komen hier als een tweeledige en grote delegatie om ons respect voor de mensen van Mexico en het land Mexico uit te drukken; om onze gedeelde grens en onze gedeelde waarden te erkennen en om meer te weten te komen over hoe we kunnen samenwerken voor de mooie toekomst voor niet alleen onze twee landen, maar ook voor ons halfrond”.

Pelosi zei dat de delegatie een drukke tijd had in Mexico City.

“Toen we aankwamen, hadden we de briefings van ons landenteam; we hadden het voorrecht – sommigen van ons – om in de kathedraal naar de mis te gaan en de preek op de Dag van de Arbeid te horen over het belang van de arbeiders in Mexico, een visie die we deelden. We hebben een ontmoeting gehad met leden van de Amerikaanse Kamer van Koophandel. We hadden het voorrecht om te horen van leden van het maatschappelijk middenveld hier in Mexico. We hadden een zeer vruchtbare ontmoeting met directeur-generaal Zapata over de economie en in het bijzonder over het onderwerp TPPP. En toen hadden we een glorieuze ontmoeting, een werkelijk zeer grondige uitwisseling van onderwerpen en standpunten – opnieuw over onze gedeelde waarden en onze gedeelde grens – met de president [van Mexico]. Zojuist hebben we, zoals u weet, een lunch afgesloten met leden van de federale afgevaardigden – Mexicaanse federale afgevaardigden – en senatoren. En vanavond hebben we een diner met de minister van Buitenlandse Zaken”, aldus Pelosi.

Wie weet wat de discussies allemaal met zich meebrachten, maar sinds die datum doet de Mexicaanse president zaken met de Mexicaanse kartels. Zoals eerder deze maand is gemeld, wordt hij ervan beschuldigd miljoenen van de kartels aan te nemen.

Voormalig Mexicaans president Enrique Peña Nieto aanvaardde een omkoping van 100 miljoen dollar (77 miljoen pond) van de drugskartelpin Joaquín “El Chapo” Guzmán, heeft een getuige getuigd.

Alex Cifuentes, die zegt dat hij jarenlang een nauwe bondgenoot van Guzmán was, vertelde een rechtszaal in New York City dat hij de autoriteiten in 2016 over de omkoping had verteld.

Guzmán wordt ervan beschuldigd achter het Sinaloa drugskartel te zitten, waarvan de aanklagers zeggen dat het de grootste Amerikaanse drugsleverancier was.

De heer Peña Nieto was van 2012 tot 2018 president van Mexico.

Guzmán, 61 jaar oud, is sinds november in Brooklyn voor het gerecht gedaagd nadat hij vanuit Mexico was uitgeleverd om beschuldigd te worden van de handel in cocaïne, heroïne en andere drugs als leider van wat de VS het grootste drugskartel ter wereld heeft genoemd.

De timing van de banden tussen de voormalige Mexicaanse president en de Mexicaanse kartels is vrij belangrijk. Een voormalige Democraat gelooft dat de echte reden waarom Democraten geen muur op de Amerikaanse – Mexicaanse grens is gerelateerd aan het bovenstaande verhaal.

Jeffrey Peterson zegt dat de echte reden waarom de Democraten de grensmuur nooit zullen steunen – is dat ze worden betaald door de Mexicaanse kartels.

Pelosi beweert de President Trump in bed ligt met de Russen ondanks al bewijsmateriaal van het tegendeel. Het lijkt er echter op dat er meer bewijs is dat Pelosi in bed ligt bij Mexicaanse kartels. Misschien is dit de reden waarom ze geen muur wil.

Bron:

Mexican Cartels Paid Off Mexican President with $100 Million – Former Democrat Claims Democrat Party Being Paid Millions by Cartels As Well!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10070 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s