Nieuw

Italië verbiedt benadering van “Sea-Watch 3”

Sea-Watch 3. Bron: Facebook

De Italiaanse kustwacht heeft het verboden om de geblokkeerde mensensmokkelboot van de Duitse hulporganisatie Sea-Watch voor de kust van Sicilië te benaderen, meldt n-tv. De havenautoriteit van de stad Syracuse beval dat geen enkel schip zonder toestemming de “Sea-Watch 3” binnen een straal van een halve zeemijl mag naderen. In de verordening staat dat de maatregel is genomen ter bescherming van de openbare orde en de volksgezondheid.

Sea-Watch 3″ heeft meer dan een week geleden 47 migranten opgepikt en ligt nu bij Syracuse. De Italiaanse regering ontzegt de NGO toegang tot de haven. In het weekend waren Italiaanse oppositie parlementsleden zonder toestemming aan boord gegaan om met de migranten te praten en een idee te krijgen van de situatie.

Bron:

Italien verbietet Annäherung an „Sea-Watch 3“

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7729 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Italië verbiedt benadering van “Sea-Watch 3”

  1. Boord dat schip de grond in en voer ze aan de haaien,ook die LINKSE PIRATEN.

    Like

  2. Verzuip die troep !!!

    Like

  3. Ben heel benieuwd hoe dit afloopt.

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s