Nieuw

Italië heeft de immigratie met 95 procent verminderd

In Italië is de aankomst van het aantal migranten onder het migratiebeleid van de populistische minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini drastisch gedaald, met ongeveer 95 procent ten opzichte van januari 2018.

De minister van Binnenlandse Zaken heeft de aanpak van de vorige regering onder de linkse Democratische Partij van januari 2018 vergeleken met die van populistische coalitie van de Vijf Sterren Beweging en de Liga met Salvini en verklaarde: “uit de gegevens blijkt dat de Democratische Partij de aankomsten niet heeft geblokkeerd”, meldt het dagblad Il Giornale.

Uit de officiële cijfers bleek dat 3.176 illegale immigranten in januari 2018 in Italië aankwamen onder het regeringsschap van de Democratische Partij, die de Italianen had verteld dat ze actief bezig waren om het aantal landingen te verminderen en het aantal een gering hadden verminderd ten opzichte van 2017.

Een groot deel van het krediet voor de vermindering van het aantal illegale migranten is te danken aan het beleid van Salvini, die vorig jaar aan mensensmokkel-NGO’s vertelde dat ze niet welkom zouden zijn om aan te meren in Italiaanse havens en migranten af te zetten in wat velen een “taxidienst” noemden.

– Voor de eerste keer zijn de terugzendingen superieur ten opzichte van de aankomsten, zei Salvini na de  publicatie van de nieuwe statistieken. Na het sluiten van de havens hebben Salvini en de Italiaanse regering zich gericht op een toename van de deportaties en als gevolg daarvan zijn er in 2018 meer radicale islamisten gedeporteerd dan enig ander land in Europa.

Terwijl het aantal migranten zowel in het Middellandse Zeegebied als aan de landsgrens met Slovenië aanzienlijk is afgenomen, zet de migrantenvervoersorganisatie Sea Watch, met hun schip Sea Watch-3 voor de kust van Syracuse, met 47 migranten aan boord, haar pogingen om in Italië aan te meren voort.

Vorige week gaf Salvini de Italiaanse autoriteiten opdracht om het schip en de NGO te onderzoeken en eiste dat de Nederlandse regering de migranten opneemt omdat het schip onder Nederlandse vlag voer.

Bron:

Salvini’s Border Control Migrant Policy Reduces Arrivals by 95 Percent

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7721 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Trackback / Pingback

  1. Italië heeft de immigratie met 95 procent verminderd | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s