Nieuw

Italiaanse regering wil migranten dumpen in Nederland – ’We hebben al genoeg migranten opgenomen in Italië’

De Sea Watch 3 vaart onder de Nederlandse vlag en wordt beheerd door een Duitse NGO. „We hebben al genoeg migranten opgenomen in Italië en zelfs te veel”, aldus Salvini. De Sea Watch 3 bevindt zich op dit moment in Italiaans water vlakbij de Siciliaanse havenstad Siracusa.

De Italiaanse regering is niet te spreken over de weigering van Nederland om de migranten op te nemen. De vicepremier en minister van Economische Ontwikkeling Luigi Di Maio, leider van de Vijf Sterrenbeweging, zegt bereid te zijn tot een diplomatieke botsing met Nederland.

Telegraaf >>

Aan land gaan van immigranten? Alleen als ze de route nemen naar Nederland, dat de vlag heeft toegewezen aan #SeaWatch, of Duitsland, het land van de NGO. In Italië hebben we er al veel te veel ontvangen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10044 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on Italiaanse regering wil migranten dumpen in Nederland – ’We hebben al genoeg migranten opgenomen in Italië’

  1. Nogmaals brenf ze tot zinken als het schip zich binnen je wateren bevind. Of enter het en laat het daarna zinken.

    Like

  2. Terug sturen naar Afrika…niemand heeft ze uitgenodigd en niemand wil ze hebben

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s