Nieuw

Het nieuwe Nederland – Lerares verkracht in haar eigen lokaal

Het incident tussen onderwijsassistent Gerrit Keeman en een leerling van het Kennemer College in Heemskerk staat niet op zichzelf.

De tientallen onderwijzers die juridische bijstand krijgen in procedures na incidenten met leerlingen vormen het topje van de ijsberg, stelt specialist op dit gebied Wouter Prins. Hij traint docenten in het omgaan met agressie en werkt bij onderwijsbond CNV. „Het ergste dat ik heb meegemaakt is een docente die is verkracht in haar eigen lokaal”, stelt hij.

Telegraaf >>

Het Kennemer College dat de onderwijsassistent ontsloeg was ook de school waar geen Charlie Hebdo poster opgehangen mocht worden na de aanslag in Parijs.

De dhimmie-directrice schreef toen de volgende brief aan de ouders:

Beste ouders,

Vandaag is er tot onze spijt door een docent een poster opgehangen die aanstootgevend was en absoluut niet past in het beleid van de school. Direct nadat een aantal leerlingen daarover hebben geklaagd heeft de directie ingegrepen en is de poster verwijderd en de docent ernstig aangesproken. Daarnaast is de teamleider naar alle klassen gegaan om duidelijk te maken dat er een ernstige fout is gemaakt door een individuele actie van een docent en dat de directie haar excuses aanbiedt aan allen. De docent heeft zijn diepe spijt betuigd en aangegeven dat hij absoluut niemand wilde kwetsen. Hij wilde alleen solidair zijn met de slachtoffers in Parijs. Daar waar nodig hebben er gesprekken plaatsgevonden op school met leerlingen zodat ze hun verhaal kwijt konden. Ook in de klassen is er aandacht geweest voor de gebeurtenissen in Parijs. Ik hoop u voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groet, Marleen Lemstra Directeur Kennemer College VMBO/PRO

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10044 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on Het nieuwe Nederland – Lerares verkracht in haar eigen lokaal

 1. Te veel angst voor de Islam.

  Like

 2. Is dit de beloning van de VVD voor de goedwillende burger?

  Like

 3. revivaldan // januari 31, 2019 om 04:43 //

  Nederland is gek geworden en met bloedend hart zie ik hoe mijn land in steeds sneller tempo naar de haaien gaat.
  Deze ontwikkeling wordt toegelaten door een groep ongewervelde en tandloze politici en (linkse) activisten die blijkbaar geen probleem zien in de ontwikkeling van de recente decennia. Ik kan wel schreewen van frustratie zo voelt het, waarom worden er geen rigorueze stappen genomen om deze verrotting tegen te gaan?!!

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Het nieuwe Nederland – Lerares verkracht in haar eigen lokaal | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s