Nieuw

Finse hulporganisatie distribueert overvalalarmen aan Finse vrouwen

Na een sneltreinvaart toename van verkrachtingen en andere ernstige misdaden gericht tegen vrouwen en kinderen in Finland, is de vereniging Suomalaisapu, een nationalistische Finse hulporganisatie, begonnen met het verspreiden van overvalalarmen aan Finse vrouwen.

De vereniging heeft al eerder in onveilige buurten gepatrouilleerd waar de  overheid de veiligheid van de Finse burgers niet langer kan garanderen en distribueerde voedsel aan dakloze etnische burgers. Nu delen ze ook gratis overvalalarmen uit aan Finse vrouwen.

Een van de woordvoerders van de vereniging, Antti Niemi, die eerder hoofd was van de nu verboden Finse tak van de Noordse verzetsbeweging, zegt dat het initiatief in Finland veel support heeft gekregen en dat massa’s mensen van zich hebben laten horen en hun dankbaarheid hebben getoond voor het feit dat er mensen zijn die om hen geven.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8626 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Finse hulporganisatie distribueert overvalalarmen aan Finse vrouwen

 1. Finse hulporganisatie distribueert overvalalarmen aan Finse vrouwen, ach de commercie weet bijna overal een verdienmodel eruit te slepen i.p.v. het dragen van een vuurwapen.

  Like

 2. ieznogoedh // januari 29, 2019 om 12:57 //

  Geef ze maar gewoon een pistool, dat kan afschrikken of bij voorbaat afstraffen.
  Beter dat laatste, dat brengt rust.

  Like

 3. En waar moeten ze dat overval alarm precies bewaren ?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s