Nieuw

Dubai reikt prijzen uit voor gendergelijkheid – en ze gaan allemaal naar mannen

Dat islam wordt met de dag aantrekkelijker. Geen gezeik met feminisme, transgenderterreur, of andere cultuur-marxistische uitwassen. En bovendien mag je dat hier allemaal hardop zeggen onder het schild van de vrijheid van godsdienst, terwijl als Kees van der Staay een Nashville-verklaring ondertekent hij virtueel gelyncht wordt door de deugmob.

The Hill:

Een Dubai overheidsprijs ter erkenning van successen op het gebied van genderevenwicht werd toegekend aan drie mannen, waaronder twee regeringsfunctionarissen en één militaire functionaris.

De regering heeft de afgelopen jaren de jaarlijkse Gender Balance Index awards gehouden om “de aanzienlijke vooruitgang van de [Verenigde Arabische Emiraten] regering in het bereiken van genderevenwicht te erkennen”, aldus een release.

De onderscheidingen gingen naar de “Beste Persoonlijkheid die het evenwicht tussen mannen en vrouwen ondersteunt”, het “Beste Initiatief ter ondersteuning van het evenwicht tussen mannen en vrouwen” en de “Beste Federale Autoriteit ter ondersteuning van het evenwicht tussen mannen en vrouwen”.

De overheid tweette foto’s van de drie mannelijke prijswinnaars die hun gouden trofeeën van Sheikh Mohammed ontvingen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1422 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

3 Comments on Dubai reikt prijzen uit voor gendergelijkheid – en ze gaan allemaal naar mannen

 1. Arminius // januari 29, 2019 om 13:32 //

  Hahahahahaha, dat is grappig en alle snowflakes blijven stil 🙂

  Like

 2. Sorry hoor, maar als jullie klagen dat er geen vrouw een prijs won – geen excuustruus dus – zijn jullie zelf net zo erg als al die feministen.

  Het is gewoon goed nieuws.

  Like

 3. syberspees // april 10, 2019 om 20:22 //

  In de islamitische wereld zijn mannen kinderen dieren en vrouwen gelijk zolang er overal een gat in zit

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s