Nieuw

‘De vijf asielzoekers die woensdag een 14-jarig meisje bij Hoogezand hebben geprobeerd te beroven van haar telefoon, hebben nog een meisje lastiggevallen. Dat was ongeveer op dezelfde plek, vijf minuten ervoor’.

De vijf asielzoekers die woensdag een 14-jarig meisje bij Hoogezand hebben geprobeerd te beroven van haar telefoon, hebben nog een meisje lastiggevallen. Dat was ongeveer op dezelfde plek, vijf minuten ervoor.

Beide meisjes zitten op scholengemeenschap Winkler Prins in Veendam. De school houdt in de gaten of beide meisjes hinder ondervinden van de gebeurtenissen. ‘De mentor is in gesprek gegaan met de leerlingen over wat er is gebeurd. Daarna zijn ze weer aan de slag gegaan. Zo nodig kan het ondersteuningsteam van de school extra begeleiding bieden’, zegt Aaldrik Pot. Hij is ondersteuningscoördinator van Winkler Prins. De school weet nog niet of er een nieuwsbrief naar alle ouders uitgaat. ‘Daar gaan we ons nog op beraden’, aldus Pot.

RTV-Noord >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on ‘De vijf asielzoekers die woensdag een 14-jarig meisje bij Hoogezand hebben geprobeerd te beroven van haar telefoon, hebben nog een meisje lastiggevallen. Dat was ongeveer op dezelfde plek, vijf minuten ervoor’.

  1. koddebeier // januari 29, 2019 om 20:05 //

    En dat vinden we allemaal goed, taakstrafje en op naar het volgende slachtoffer !

    Like

  2. Zou meteen het land uitzetten niet beter zijn. Voorbeeldfunctie!

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s